susanna
Susanna-I'm crazy loving you         Postitusi: 6083
Registreeritud: 02.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2022 Asukoht: Neverland ;) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.03.2004 kell 23:00 |
|
|
miks süüdistad vaid vanemaid
nagu siit lugesin, siis sulle võimaldatud küll kõik hüved, küll hariduse vallas ja muus, et sul endal tulevikus kergem oleks
enamus lepib hulga vähemaga ja ka ei nurise
oled sõltuv aga kas oled mõelnud sellele,et loobu vanemate pakutust, maksa ise oma koolid oma teenitud rahaga....siis lähed koju ja keegi ei
käi närvidele..............
ära mõtle, et kõik niisama kätte tuleb
selleks, et sina õppida saaks, toovad vanemad ohvreid ja kus siis poleks teineteise mittemõistmist- arvan, et aeg- ajalt igas peres
proovi ise ka olla paindlikum ja kõik saab korda
|
|
unistaja
*.: rahulolev :.*      Naine Postitusi: 1757
Registreeritud: 03.09.2003 Viimane külastus: 15.05.2022 Asukoht: põhiliselt siin juba pikemat aega Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.03.2004 kell 00:45 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: saxcat
Eks ta ideaalis ole ikka nii, et kodu on koht, kuhu tahad kurja maailma eest peitu pugeda. Kui sa oled kodus, siis ei pea tegema alati head nägu. See
peaks ikka olema lõõgastumise ja puhkamise pelgupaik.
Minu jaoks on hetkel kodu mõte ähmastunud... Ega kilde üksi kokku korja ja ära ei lapi.
Miks nii? Mis killud on kodus, miks peaksid neid üksi kokku lappima?
Ega ma ei ütelnudki, et pean. Lihtsalt ei saagi ja kõik.
Loomulikult eksin! Ainult see ei eksi, kes ei ela!
|
|
li-li
pensil;)         Naine Postitusi: 7776
Registreeritud: 02.08.2002 Viimane külastus: 20.04.2018 Asukoht: seal kus on parem Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.03.2004 kell 01:53 |
|
|
jään siiski lootma ,et teema algatajal on see vaid ajutine nähtus,kus peres siis ei tekix arusaamatusi kuigi jah...ei mäleta ma eriti,et ma
polex rahus saanud olla kui ma seda tahtsin ja loodan,et ma pole ise oma pojale ses suhtes just eriline türann olnud.....pigem vist on õnnex ka tema
sõbrad meil hoopis puhanud
......aga omas kodus ja omas voodis,no kes saab mul seal lihtsalt lebotamist keelata
armastuse maagiline arv
on üksteist
veel pole hilja
hakata armastama
/Ott Arder/
|
|
Killagal
Kuskil mujal       Postitusi: 1752
Registreeritud: 21.11.2003 Viimane külastus: 19.12.2011 Asukoht: Tartu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.03.2004 kell 10:26 |
|
|
mul oli ka nii, et ei tahtnud koju minna... nüüd on juba oma kodu... sinna lähen küll hea meelega
veetsin nädala algul kolm päeva vanematekodus vendade eest hoolitsedes... ja juba teise päeva õhtuks oli kõrini... ja tahtsin oma koju..vaikust ja
rahu....
|
|
nymf
Kasutaja     Naine Postitusi: 149
Registreeritud: 07.01.2004 Viimane külastus: 13.06.2005 Asukoht: Tln, Harjumaa ja muu maailm Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.03.2004 kell 10:35 |
|
|
ei tahtnud koju minna väga pikka aega.. ja haarasin kinni pea igast võimalusest korraldada asi nii et ei peax minema.. kahjux õnnestus see üsna
harva.. ühest kõige vastumeelsematest kohtadest lihtsalt ei pääsenud.. miski ei aidanud, olukord muutus järjest hullemax (aastate jooxul). siiski
leidsin väljapääsu- jooxin ära. ning pole kordagi seda kahetsenud vaid tänanud õnne et suutsin selle sammu astuda ja end s*tast välja vedada. ka nüüd
tagasi mõeldes arvan et miski muu polex aidanud. loodan südamest et ei satu kunagi sinna kohta tagasi.
a little love infection in everything you do makes world a better place
|
|
bellatrix
Carl Sagani groupie       Naine Postitusi: 2757
Registreeritud: 13.11.2004 Viimane külastus: 9.04.2022 Asukoht: Kettamaailm Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 06.12.2016 kell 23:28 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: RealBitch
Vat see ongi nii.Et olla iseseisev, pead sa mõnest asjast loobuma. Meil tööl on ka sinust aasta vanemaid tüdrukuid, kes käivad koolis, laulmas,
trennis ja siis lisaks veel tööl ja elavad. See kõik on kättevõtmise asi ja muidugi on lihtsam, kui vaba aega on rohkem aga siis ei tasu ka eriti sel
teemal sõna võtta.
Personaalselt arvan, et tühjaks tõmbab. Kui peaks õppimise kõrvalt tööl ka uhama, oled peagi tühi liist ja sära kaob silmadest. Ei tasu propageerida
liiga varast iseseisvumist, see tuleb nagunii alati liiga vara.
Hell was full... So im back!
https://www.youtube.com/watch?v=JjTV8i_KjXM
|
|
Prääks...
Kasutaja    Mees Postitusi: 332
Registreeritud: 22.03.2015 Viimane külastus: 24.05.2017 Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.12.2016 kell 00:36 |
|
|
Tegelikult on see kojuminnamittetahtev olek täiesti normaalne nähtus, siis kui....töö juures on kollektiiv kodusest keskkonnast meeldivam..jääb vaid
lahata, millest see kodune sitt tuleneb...Võib-olla nussid töökaaslasega v nussib elukaaslane nii näkku, et ei tahagi koju?
|
|
freelancer
Küünikust vahikoer       Postitusi: 17710
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.12.2016 kell 00:07 |
|
|
Prääks
Selleks tulebki kord majja luua.
Kasutaks sinu sõnu.
Tuleb nussitavad töökaaslased vahetada näkku nussiva elukaaslasega ära vahetada.Siis peaks asi korras olema-koju tahad tulla tööle mitte sugugi.
Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.
|
|
Deiviidas
Hundi aaria ooperist Tagahambad      Mees Postitusi: 3630
Registreeritud: 12.12.2003 Viimane külastus: 30.07.2021 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 25.01.2017 kell 22:07 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: saxcat
koolipäev lõpeb, olen rampväsinud.. aga ma ei taha koju minna.. tean et seal ootab mind ees mõistmatu ema, vahel närviline isa... mu enda närvid on
viimseni pingul.. koolis on kiire, orkester nõuab aega jne jne jne... ja kas pean kodus tegema head nägu?
kodu on paik ju kus mõistmine ja hool...
kas ma eksin?
Kui see teema on endiselt teemaalgataja jaoks probleemiks aastal 2017, siis on vaja pöörduda juba spetsialistide poole.
|
|
metsapull
@     Mees Postitusi: 585
Registreeritud: 08.01.2017 Viimane külastus: 6.06.2022 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 12.02.2017 kell 02:48 |
|
|
Kus on kodu , mis on kodu, kus on kodukoht. Aga kui on juriidiliselt vormistatud mitu kodu? 
|
|
Leni
Friik      Naine Postitusi: 2988
Registreeritud: 02.12.2005 Viimane külastus: 8.12.2019 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 12.02.2017 kell 07:10 |
|
|
Sissekirjutatud saad sa olla ühte kohta, kui teed uue, kaob eelmine ära. See, kus sa tegelikult elad, ei ole oluline, olgu või viis maja.
|
|
freelancer
Küünikust vahikoer       Postitusi: 17710
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 12.02.2017 kell 19:08 |
|
|
aga kui pole kirjutatud kuskile sisse kas siis oled kodutu viie maja omanik
Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.
|
|
naisemees
Kasutaja     Mees Postitusi: 399
Registreeritud: 17.07.2004 Viimane külastus: 5.07.2021 Asukoht: tartu Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 13.02.2017 kell 00:48 |
|
|
Kui ei taha koju minna, siis mine mujale. Mine sinna kuhu tahad minna!
Doktor! Mul käib pea ringi! Doktor: "Näen".
|
|
eerik2
kollane koer     Postitusi: 2455
Registreeritud: 04.09.2005 Viimane külastus: 27.06.2022 Asukoht: allpool Emajõge Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 14.02.2017 kell 10:31 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: freelancer
aga kui pole kirjutatud kuskile sisse kas siis oled kodutu viie maja omanik
Tänapäeval pole see enam võimalik. Varem oli küll nii, et said ennast väljakirjutada aga nüüd eksisteerib ainult sissekirjutus.
Te ei saa võita.
Te ei saa viiki mängida.
Te ei saa isegi mängu lõpetada.
http://www.youtube.com/watch?v=OuNpZYJTjco
|
|