Ray
Friik      Postitusi: 5187
Registreeritud: 28.08.2002 Viimane külastus: 5.05.2013 Asukoht: Eesti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2004 kell 11:21 |
|
|
Ka nii. Suht tüüpiline... http://www.epl.ee/artikkel_255546.html
|
|
sofokles
Algaja   Postitusi: 13
Registreeritud: 16.12.2003 Viimane külastus: 21.01.2004 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2004 kell 13:04 |
|
|
hmm...mida mul ikka lisada, siin juba enam-vähem kõik ära räägitud...aga jah, see on sadistlik, julm, haige...huvitav, kas vägistajad oma õnnetutele
süütutetele ohvritele ka silma vaatavad pärast tehtut? - milline loll küsimus! see on niigi selge, et neid ei koti mite miski :
vaesed õnnetud naised!
sofokles
|
|
Kayleigh´n I
eriline mõrd         Postitusi: 4757
Registreeritud: 28.09.2002 Viimane külastus: 14.02.2012 Asukoht: Haabersti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2004 kell 13:31 |
|
|
Vaatavad küll. Ja teevad veel näo nagu ei ole nad midagi teinud.
Flirtida oskavad kah ja teevad seda, kui võimalus avaneb.
Krt, oleks mul tukk, laseks sellise raisa maha .. ilma mõtlemata!! Mu elu niikuinii rikutud.
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage OTSINGUT
|
|
Ray
Friik      Postitusi: 5187
Registreeritud: 28.08.2002 Viimane külastus: 5.05.2013 Asukoht: Eesti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2004 kell 15:25 |
|
|
Vägistamine on jah raske isikuvastane kuritegu. Mida arvata aga inimestest (meestest), kes on valekaebusega kinni pandud? Kas arvate, et naised pole
üldsegi selliseid asju kuritahtlikult korraldanud?
|
|
kurat
Auväärne Kasutaja     Postitusi: 586
Registreeritud: 21.01.2004 Viimane külastus: 20.05.2007 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2004 kell 16:16 |
|
|
Olen kuulnud, et ebameeldivast situatsioonist on võimalik pääseda, kui püksi paksu või vedelat tekitada.
|
|
TKtydryk
Image by Cerruti       Postitusi: 1121
Registreeritud: 13.05.2002 Viimane külastus: 4.07.2012 Asukoht: viljandi Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2004 kell 17:18 |
|
|
kusjuures mullegi mu väga hea sõber rääkis, et kui peaks midagi sellist juhtuma ja näed et mitte mingit muud võimalust ei ole...siis aitab enamikel
juhtudel enda täis tegemine
kuid koolis kui meil käis üks mees rääkimas samuti vägistamise vältimisest ja üks võimalustest olevat pakkuda suuseksi, et enamikel juhtudel mehed
sellega nõus ja siis panna silmad kinni ja hammustada nii kõvasti suudad ja joosta kiiresti ära
pluss on see et sellises valus mees ei ole eriti võimeline sind taga ajama,
aga kui on ja ta su kätte saab......
I just think that good things will happen if you are a good person, with a good additude, don`t you think? You think I`m naive?
|
|
norija
Kasutaja     Postitusi: 355
Registreeritud: 07.10.2003 Viimane külastus: 15.08.2011 Asukoht: Kusagil Eestis Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2004 kell 17:43 |
|
|
Piinamise nautimine, ükskõik kelle, on sama jälk, kui vägistamine. Aga kui keegi mu lähedasele midagi sellist peaks tegema... Maha lööks küll.
Aga jah, vägistamises süüdi lavastamine ei jää vägistamisele kah mitte milleski alla. Paraku.
Ega te mind ometigi tõsiselt ei võta?
|
|
kontorihiir
..umbusklik...        Postitusi: 7276
Registreeritud: 30.08.2002 Viimane külastus: 13.06.2018 Asukoht: kontoriavarustes Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.01.2004 kell 11:04 |
|
|
http://www.kodutud.com/viewthread.php?tid=2071
hilisem sama teema , saab ka siit lugeda arvamusi...
Hea, et mul olen Mina. Mina ei vea ennast kunagi alt.
Karlsson Katuselt
|
|
hitsushita
Algaja    Naine Postitusi: 89
Registreeritud: 18.07.2006 Viimane külastus: 15.11.2006 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 03.10.2006 kell 22:39 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Kayleigh´n I
Krt, oleks mul tukk, laseks sellise raisa maha .. ilma mõtlemata!! Mu elu niikuinii rikutud.
Vahetevahel võib filmidest näha seda inimeste poolt tehtavat omakohust kurjategijate üle, mille juures makstakse palju julmemalt kätte, mis tekitab
mõtte,kas tõelised elajad ei ole need "korralikud" inimesed.
Kättemaks teeb automaatselt kättemaksjast kurjategija.
Te võite mõelda, mida te mõtteliselt tahaksite kurjategijaga teha aga teil ei ole mingit õigust ise hakata kohut mõistma ja sageli ei ole ka õigust
seda avalikult välja õelda !
Niipea kui seda teete võite ise sattuda kurjategijaks !
Näiteks kuulutate avalikult , et soovite mingi riigi presidendi maha lasta või talle kehavigastusi tekitada - selline tegevus on karistatav ja
karistatav võib see olla ka siis kui te seda väljandate näiteks kurjategija suhtes.
Filosoofiliselt võib mõni riigipea, kelle süül on hukkunud tuhandeid inimesi aga palju suurem kurjategija olla kui lihtne kriminaalkurjategija.
Kohtu mõistmine on aga kohtute ülesanne.
|
|
Vanapaks
Vastaline Krants      Postitusi: 2188
Registreeritud: 12.04.2005 Viimane külastus: 8.05.2011 Asukoht: Ubi Bene Ibi Patria Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.10.2006 kell 06:06 |
|
|
Blä-blä-blä-blä....
Vaba mees on ise iseendale nii advokaat, prokurör, kohtunik kui ka timukas.
Seokse tühise asja pärast ei hakka nüüd küll riiki segama. Las aga mängivad oma mänge edasi.
Sed Moscovia delenda est
|
|
Kayleigh´n I
Registreeritud: 28.09.2002 Viimane külastus: 14.02.2012 Asukoht: Haabersti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.10.2006 kell 09:36 |
|
|
Ilmselgelt ei tea hitsushita, mis ta suust välja ajab.
Miks mul ei ole õigust öelda, mis ma arvan. Mis õigusetus on minul suu kinni hoida?
Ütlen mis tahan ja teen mis tahan.
Ma soovitaks hoida nendel suu kinni, kes ei tea, millest nad räägivad. Avaldada arvamust: " ma arvan, et ma teeks nii või käituks nii" on
minu meelest täiesti mõttetud. Nii võib fantaseerida, kui võidaksite milljoni.
|
|
LadyButterfly
Sõnatu...         Naine Postitusi: 3506
Registreeritud: 22.09.2005 Viimane külastus: 18.03.2019 Asukoht: Kuskil Eesti keskel. Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.10.2006 kell 10:11 |
|
|
Selles vallas on mul paar koledat saladust. Otseselt vägistatud mind ei ole aga.... ma olin alles laps, päris laps kohe ja sestsaati tean - mitte
ühtki mees ei saa usaldada. Ja oma väiksel tütrel hoian silma peal. Ära usalda oma isa, venda, onu, naabripoissi ja muid mehi, eriti muid mehi. Nad
võivad tunduda igati usaldusväärsed aga sa ei tea iial kes nad tegelikult on.
Enda pärast ma ei karda aga kui keegi peaks mu tütart puutuma...
Vanemad, hoidke oma silmad lahti ja oma väikstel tüdrukutel silma peal!
Pead olema nagu jumal, kes jälgib, et paradiisis õunad kasvaksid, kuid ka põrgus oleks ahjud köetud.
Ära sõltu kellestki liiga palju. Isegi su enda vari jätab su pimeduses maha.
|
|
officer
lollile ...üle mõistuse!       Postitusi: 7593
Registreeritud: 08.08.2006 Viimane külastus: 2.07.2022 Asukoht: linnalähedal maal Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.10.2006 kell 10:17 |
|
|
Nuu ma arvan,et iga mees kirjutab sellele alla,et igasugune vägistamine ei ole tema poolt psühhiliselt, ei füüsiliselt realiseeritav.....ükspuha ,mis
tingimustel! Tegu peab olema siis ikka mingi äärmiselt raske, ainult! meditsiinilis-patoloogilise hälbega ...... mis võrreldav näiteks sellega,kui
ema oma lapse tapab, etc!
"Parim kättemaks on mitte muutuda oma vastase sarnaseks." /Marcus Aurelius- T.-H.Ilves. EV President alates 09.10.2006/
|
|
kontorihiir
..umbusklik...        Postitusi: 7276
Registreeritud: 30.08.2002 Viimane külastus: 13.06.2018 Asukoht: kontoriavarustes Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.10.2006 kell 10:32 |
|
|
aga vägistaja on juba iseenesest hälbega tegelane ju.... normaalne mees ei tegele sellise asjaga....
Hea, et mul olen Mina. Mina ei vea ennast kunagi alt.
Karlsson Katuselt
|
|
hitsushita
Registreeritud: 18.07.2006 Viimane külastus: 15.11.2006 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.10.2006 kell 15:45 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Kayleigh´n I
Ilmselgelt ei tea hitsushita, mis ta suust välja ajab.
Miks mul ei ole õigust öelda, mis ma arvan. Mis õigusetus on minul suu kinni hoida?
Ütlen mis tahan ja teen mis tahan.
Sa võid võtta endale õiguse käia välja tapmise ähvardusi või kedagi ära tappa aga nende tegude eest sa pead vastutama, juhul kui vahele jääd, sest
seadused sellist tegevust ei soosi ja ei luba.
|
|
Kayleigh´n I
|
postitatud 04.10.2006 kell 15:54 |
|
|
Aga kas ma olen kunagi öelnud, et minu ähvardused on kellegi teise vastutusel?
Ma ei lähe kedagi maha laskma aga kui ma seda teeks, siis ma tean täpselt millega riskin ja mis ma selle eest saan. Samas, ma tean et ma ei jääks
ootama.
Elu oli enne pees, ei näeks peale sellist roima mõtet edasi elada.. See ju, et ma omakohut rakendan ei vabasta mind sellest, mis minu sees. Seega ei
ole muud võimalust, kui edasi elada või surra koos sellega, kes elu võttis..
|
|
boobster
Kodutuks pühitsetud :)      Postitusi: 726
Registreeritud: 14.04.2004 Viimane külastus: 17.05.2011 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.10.2006 kell 11:31 |
|
|
Oletades, et keegi mu lähedastele peaks vägistamiskatsega lähenema ja ma kusagil läheduses juhtuks olema, siis teades ennast, tõmbaks mul silme eest
mustaks ja see tüüp jääks sinna vedelema... Maha küll ei lööks, niipalju mõistust on, aga niisama minna ka ei laseks. Olen väga rahumeelne tüüp ja
kellelegi niisama kallale ei läheks, õigemini ei ole läinud ka, aga vot selline asi oleks ...mitte liiast.... see oleks lausa kurjast! See kehtiks
tegelikult ka võõraste neidude- naiste puhul, ma vihkan mehi, kes naiste kallal millist iganes vägivalda tarvitavad... Ja pean neid nõrkadeks.
Minu jaoks on siiski naised siiski olevused, keda peaks hoidma, mitte kallale tungima...
Elu nagu hernes
|
|
hitsushita
|
postitatud 21.10.2006 kell 12:38 |
|
|
Ainult vägistamiskatse eest kedagi nii läbi peksta, et see jääb vedelema on liig !!! Mis asi on see vägistamiskatse !
Mida teha aga isikutege kes kasutavad peksmisekatset , milline karistus määrata inimestele, kes omakohtu vormis teise siis poolsurnuks peksavad ,
sandiks tahavad teha või ära tappa !
|
|
Kayleigh´n I
|
postitatud 21.10.2006 kell 12:59 |
|
|
hitsushita, sul mingi isiklik ja väga perversne suhe mõne vägistajaga, et siin neid kaitsed?
Vägistamiskatse palju minu meelest vägistamisega ei erine. Ma vähemalt arvan nii. Aga ma arvan, et kui inimene juba katse teeb, siis on ta juba
põhimõtteliselt ka võimalik teo sooritaja. Mis iganes põhjusel seekord asi katseks jäi, ei tähenda, et sellega asi piirdub. Järgmine kord on ehk juba
tegemist vägistajaga.
hitsushita, sa parem kirjuta, mis vägistajad ja vägistamiskatse sooritanud omavad sinu silmis õigust heale kohtlemisele. Ja ära palun hakka
ajama lolli juttu seadustest ja omakohtust. Sinu arvamust tahaks kuulda, mitte seaduste kirjutajate arvamust.
|
|
reheline
The Bad Thresher       Postitusi: 4499
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 25.05.2023 Asukoht: Kagunurk Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.10.2006 kell 13:03 |
|
|
Vägistamiskatse! Katse ise näitab, et tal oli plaanis vägistada! Kas siis, kui tapmiskatse sooritaja ei suutnud mulle juhuse tõttu nuga rindu lüüa
tähendab, et ma ei tohigi tal kaela kahekorra keerata? Ilmselt ei tohi, aga teeksin seda siiski. Omakohusega ongi see värk, et tuleb käituda nii, et
endal hiljem kahetseda ei tule. Pigem istun ise mõnda aega omakohtu eest kinni, kui et näen hiljem oma lähedase vägistajat või tapjat tänaval vastu
irvitamas.
Üts reheline nännu ja tõmmanu herra jalgupiten maha. Kõik pesmä. Herr õks rüüknü: "Ma olen saks!" "Ah teid om kaks!" "Ma
olen härra!" "Ah sa' kurrat är' lähät!" Sõs nakat viil õigõ pesmä.
|
|
boobster
Kodutuks pühitsetud :)      Postitusi: 726
Registreeritud: 14.04.2004 Viimane külastus: 17.05.2011 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.10.2006 kell 13:03 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: hitsushita
Ainult vägistamiskatse eest kedagi nii läbi peksta, et see jääb vedelema on liig !!! Mis asi on see vägistamiskatse !
Mida teha aga isikutege kes kasutavad peksmisekatset , milline karistus määrata inimestele, kes omakohtu vormis teise siis poolsurnuks peksavad ,
sandiks tahavad teha või ära tappa !
Aa, et kui ma ei näe, et mees naisesse juba sisse ei tungi hirmsa kriiskamise saatel, siis peaks rahulikult pealt vaatama ja jäätist sööma?Ei , nii
need asjad ikka ei käi. Minu jaoks on see loomulik, et mees astub naise kaitseks välja, kui ma näen, et naine hädas on. Nagu ma ütlesin, olen ülimalt
rahumeelne ja sõbralik inimene, kuid ekstreemoludes tulevad paljudel välja mingid üleloomulikud võimed. Ja vägistamine- minu meelest on see üks
hullemaid kuritegusid üldse ja selliste jaoks ei ole minu silmis mitte mingit õigustust!
Võtame kasvõi sellise situatsiooni, kus ma näen, et keegi mu naisele või tütrele peaks vägisi lähenema- kas sul oleks ükskõik? Mul küll mitte... Kuigi
olen hetkel üksi, ei muuda see mu arusaamu. Ma pigem ennetaks kõike seda ja annaks tüübile ka korraliku õppetunni, ehk teinekord ei tee... Ehk...
Elu nagu hernes
|
|
hitsushita
|
postitatud 22.10.2006 kell 12:22 |
|
|
Kayleigh´n I
Sinu arust on loll jutt see,mis sulle lihtsalt ei meeldi ja ma ei näe mitte kuskil su väidetes arukust.
Vägistajate suhtes pole mul mingit seisukohta, küll on aga selgelt negatiivne seisukoht nende isikute suhtes, kes siin vastavalt oma arengu tasemele
soovivad igasuguseid omakohtuid läbi viia .
Kus sa võtad , et ma vägistajaid kaitsen ! See , et ma ei ole nõus julmurite omakohtu otsustega ei tähenda seda , et ma kedagi kaitsen !
Ma ei nõustu julmade otsustega, mis võivad ületada vägistajate teod mitmekordselt.
|
|
LadyButterfly
Sõnatu...         Naine Postitusi: 3506
Registreeritud: 22.09.2005 Viimane külastus: 18.03.2019 Asukoht: Kuskil Eesti keskel. Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.10.2006 kell 12:28 |
|
|
Vägistajate tegusid mitmekordselt ületada on suht raske
Pead olema nagu jumal, kes jälgib, et paradiisis õunad kasvaksid, kuid ka põrgus oleks ahjud köetud.
Ära sõltu kellestki liiga palju. Isegi su enda vari jätab su pimeduses maha.
|
|
anne51
Mul on kahju ...       Postitusi: 6804
Registreeritud: 16.01.2006 Viimane külastus: 14.06.2013 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.10.2006 kell 12:04 |
|
|
Vägistajate suhtes pole mul mingit seisukohta
Kodututes ei saa käia inimene, kellel pole seisukohta niisugustes küsimustes.
Inimese elu on lõpetamata jääv kool.
G.Keller
|
|
Kayleigh´n I
|
postitatud 23.10.2006 kell 12:28 |
|
|
Vägistajate suhtes pole mul mingit seisukohta, küll on aga selgelt negatiivne seisukoht nende isikute suhtes, kes siin vastavalt oma arengu tasemele
soovivad igasuguseid omakohtuid läbi viia .
Kui sul ei ole vägistajate suhtes seisukohta, siis kuidas saab sul olla seisukoht seoses nende karistamisega?
Nii nagu mina asjast aru saan sinu juttu siin lugedes, siis sa lihtsalt ei saa aru, või ei ole omale teadustanud, mis asi on vägistaja. Sul on ainult
üks sõna silme ees: "omakohus" ja see on sinu jaoks nagu punane tekk pullile. Kes iganes seda tekki lehvitab, sa näed ainult seda. Mitte
midagi muud sa ei näe ja miski muu sind ei huvita.
Tee palun teene ja mine uuri natuke elu enne, kui sa siin teemas taaskord sõna võtad. Oma viimase postitusega näitasid juba ära, et sa oled julmal
eksiteel.
|
|