Ray
Friik      Postitusi: 5187
Registreeritud: 28.08.2002 Viimane külastus: 5.05.2013 Asukoht: Eesti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 11.01.2007 kell 07:09 |
|
|
Arvata võib et mõnigi mees istub (on kinni istunud) päris 100% lambist (või väljapressimise tagajärjel) pogris.
LINK
|
|
vicente
Kasutaja    Postitusi: 121
Registreeritud: 25.09.2005 Viimane külastus: 14.08.2015 Otsib: naist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 11.01.2007 kell 12:20 |
|
|
Pole isiklikke kokkupuuteid vägistamisega, ega ka lähedaste vägistamisega. Samas, kuulates-lugedes vägistatute lugusid, siis tundub, et sageli on
põhjuseks omaenda vale käitumine eksitavate signaalide andmise läbi, provotseerimine, meeste tähelepanuga mängimine, tee ära - ära tee mängud jne jne.
Iga kuritarvitus saabki karistatud.
|
|
ariita
Friik       Postitusi: 6635
Registreeritud: 20.04.2006 Viimane külastus: 5.03.2017 Asukoht: Pärnu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 11.01.2007 kell 17:46 |
|
|
kui elaksime tsiviliseerimata ühiskonnas peaks olema parajaks karistuseks kohitsemine
tsiviliseeritud ühiskonnas riputaksin eluks ajaks kõrva erimärgistusega kõrvarõnga - nii saadaks teada, kes liigub meie hulgas, ei sallita vangide
hulgaski vägistajat, suhtun sellesse kontingenti äärmise põlgusega
|
|
freelancer
Küünikust vahikoer       Postitusi: 17707
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 11.01.2007 kell 18:03 |
|
|
ariita
Tsiviliseeritud ühiskonnas pead enda vägistajat üleval sinu poolt makstud maksete najal ja kindlustad talle mõnusa elu.
Sama on lugu ka tapjatega.
Neid ei või tööle panna,neil peavad olema normaalsed elutingimused.saun,jõusaal ja biljard.
Riigis elavad vangid paremini kui 30 % elanikonnast.
Mina oleks näiteks nõus et ma ei sooviks riigilt midagi-kuid ma ei sooviks maksta ka makse-kunagi.
Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.
|
|
ariita
Registreeritud: 20.04.2006 Viimane külastus: 5.03.2017 Asukoht: Pärnu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 11.01.2007 kell 18:20 |
|
|
free! selleks ma soovingi, kõrvarõngaga ühiskonna hulgas elamist, et las teenib oma igapäevast leiba ise, maksab makse ja kui kellelgi on isu
vägistajale kere peale anda siis ta oleks kohe saadaval 
|
|
kranz
Friik       Postitusi: 2335
Registreeritud: 11.12.2006 Viimane külastus: 4.04.2014 Asukoht: tartu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 11.01.2007 kell 18:38 |
|
|
Õnneks kunagi pääsesin sihukese hullu käest,rohkem pole ette tulnud.Neil tuleks vähemalt üks muna küll maha võtta....hästi nürida noaga.
|
|
Chili
eilesündinud      Postitusi: 619
Registreeritud: 08.11.2004 Viimane külastus: 25.11.2008 Otsib: kirjasõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 12.01.2007 kell 00:30 |
|
|
Mina ei pea vägistamist mingil juhul õigustatuks. Vahet pole, kas naiivne noor tüdruk käib vales seltskonnas või mitte, vägistamise eest vastutab ikka
vägistaja. Noor neiu ei vaatagi sageli poisse (va seda, kes talle meeldib) "selle" pilguga. Kas siis peab iga seltsonnaga suheldes või
väljas ringi jalutades mõtlema, et mind ära ei vägistataks. Naised võivad ka igal pool jalutada, vägistamine on inimõiguste piiramine. Ma võtaks ka
vägistajatel munad maha, mitte soovist kedagi piinata, aga hoiatuseks, et mis juhtub, kui teise inimese vabadust piirata. Samas, filmis "Sin
City" võeti ka ühe vägistajavärdja munad maha, aga ta jäi ellu ja muutus veel hullemaks
Ma tõesti ei saa aru, kuidas üldse inimesi sellise pilguga vaadata, et saaks aru, kas nad on potentsionaalselt vägistajad või mitte... mul pole
võõraste kohta eelarvamusi ja kui ma pole kedagi vägistamas näinud, siis ma ka ei hakka arvama, et äkki ta on vägistaja.
|
|
Fiona
Auväärne Kasutaja      Postitusi: 500
Registreeritud: 02.12.2006 Viimane külastus: 20.08.2009 Asukoht: Tartumaa Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 12.01.2007 kell 00:53 |
|
|
Mind hämmstab see, et tegelikult on ju küllaga naisi kes niisama kätte annavad ja ikka leiab mõni mees et peab vägistama...
Õnneks mul puudub selline kole kogemus ja kaldun arvama , et vägistajad on omamoodi haiged inimesed....oleks minu teha-ripuksid nad kõik
m'''' pidi aiateiba otsas kaarnate söögiks....
|
|
kranz
Friik       Postitusi: 2335
Registreeritud: 11.12.2006 Viimane külastus: 4.04.2014 Asukoht: tartu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 12.01.2007 kell 10:36 |
|
|
Vägistajad ongi haiged inimesed,nad ei tahagi neid,kes kätte annavad.Nad saavad rahulduse just vägistades.
|
|
anne51
Mul on kahju ...       Postitusi: 6804
Registreeritud: 16.01.2006 Viimane külastus: 14.06.2013 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 12.01.2007 kell 11:35 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Ray
Arvata võib et mõnigi mees istub (on kinni istunud) päris 100% lambist (või väljapressimise tagajärjel) pogris.
LINK
Tõesti ei tea, mida arvata meie kohtusüsteemist. Lausa murelikuks teeb. Kaks aastat süütuna vangis istuda - mida nood mehed tunnevad? Teisalt..., kui
sa prostituutidega tegemist teed, siis pane vaim valmis pahandusteks.
Viha tekitab, et endiselt läheb vanasõna järgi: suured sulid tõllas, väiksed võllas.
Inimese elu on lõpetamata jääv kool.
G.Keller
|
|
habe
mõttetu mölaööbik      Postitusi: 3411
Registreeritud: 27.05.2004 Viimane külastus: 15.11.2022 Asukoht: Harjumaa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 31.01.2007 kell 15:40 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: kontorihiir
Tsitaat: Algne postitaja: desiree
Mina ei ole õnnex sellise asjaga kokku puutunud ( sylitan 3 korda yle õla) Aga minu arust vägistajatel tulex sõna otses mõttes munad maha
võtta.Vanglates on vägistajad ju suurema põlu all kui ntx mõrvarid.Madalad , nõrgad, haiged inimsed igatahes!
Dessiga täitsanõus ja ma riputaks nad veel tillipidi ka üles. (Ai-ai, olen mina ike julm tädi onju!!)
No nii! Vaatasin vana teemat, kuna see omal moel aktuaalseks muutub... Nimelt nii sageli kui ka neid asjapulki Eestis haigeteks kujudeks nimetatakse,
pole siiani keegi neid ravida või positiivselt mõjutada proovinudki.. Üldarvamus, et nende vanglasse peitmine probleemi lahendab, aga paraku ei tööta.
Nüüd - nüüd, kohe-kohe algabki vanglates seksuaalkurjategijate (selektiivne) teraapiline mõjutamine. Tutvusin teemaga ka Taani vanglates ja ilmneb, et
paljud neist ei erine milleski narkosõltlastest, kellele meil praegu ometi on kombeks kaasa tunda ja isegi puhtaid süstlaid jagada... Vot nisuke lugu
siis...
Sõna antakse sellele, kes karjub kõige valjemini.(Murphy)
|
|
ariita
|
postitatud 31.01.2007 kell 19:02 |
|
|
puhtaid süstlaid jagatakse AIDS-i leviku piiramiseks mitte narkomaanidele kaasa tundmiseks, oleks minu teha paneks kuuks ajaks vee ja leiva peale(ei
nad sure!) kas või mingit tööd tegema, tara taha
|
|
anne51
Mul on kahju ...       Postitusi: 6804
Registreeritud: 16.01.2006 Viimane külastus: 14.06.2013 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 01.02.2007 kell 12:45 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: vicente
tundub, et sageli on põhjuseks omaenda vale käitumine eksitavate signaalide andmise läbi, provotseerimine, meeste tähelepanuga mängimine, tee ära -
ära tee mängud jne jne. Iga kuritarvitus saabki karistatud.
Saan ma õigesti aru, et "tee-ära tee"-mängud on kuritarvitus? Mehe õrritamine on kuritarvitus?
Isegi kui naine flirdib (nii nimetati seda vanasti), ei tähenda see, et ta vägistamist ootab.
Politseski pidi olema üldlevinud suhtumine, et mis sa kooserdad siis öösi ringi.
Teine kategooria, kellest räägib habe - sõltlased - on muidugi palju ohtlikumad, sest nad varitsevad ja valmistuvad ja neist ei saa naine jagu. Ja
neid ei tahaks tõesti vanglas mõnusa elu peal pidada.
Inimese elu on lõpetamata jääv kool.
G.Keller
|
|
habe
mõttetu mölaööbik      Postitusi: 3411
Registreeritud: 27.05.2004 Viimane külastus: 15.11.2022 Asukoht: Harjumaa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 01.02.2007 kell 13:29 |
|
|
"Vangla mõnus elu" on selle sihtgrupi jaoks pisut ülepaisutet väljend. Viibides vanglas aastaid tõrjutuna (viletsaimates tingimusis ja
hierarhia keldrikorrusel), lisandub neile lisaks sõltuvusprobleemidele ka kibestumus ja viha, mida vabanemise järel kusagile välja tuleb elada...
Hukkamõist ei tee neid olematuteks ja vanglasse ei jää nad ju igavesti.
Sõna antakse sellele, kes karjub kõige valjemini.(Murphy)
|
|
mercurya
Kasutaja     Postitusi: 208
Registreeritud: 23.09.2007 Viimane külastus: 29.10.2008 Asukoht: Tallinn \ London Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.12.2007 kell 18:05 |
|
|
Kes või mis jõud peituvad selle vägistamise taga,et seda kohe ülisuureks kuriteoks peatakse.Kahtlustan, et selleks jõuks on naised,kes alati on
osanud ennast ülihästi kaitsta,kindlustada ja oma tahtmisi läbi suruda.
Tekkib küsimus, et miks surmanuhtluse avalik nõudmine on näiteks lubatud aga miks vägistamise legaliseerimise nõudmist peetakse mõnikord mõningate
isikute poolt juba kuriteoks ja samas lubatakse vabalt arvamust avaldada selle kohta, et vägistajaid tuleks füüsiliselt sandiks teha.Kus kohast
tulevad topeltstandardid !
Siin mõnele modele mu jutt ei meeldinud,nii pidid kohe punaselt kirjavead välja tooma !!! Ma olen varem ka vigadega kirjutanud, aga pole pahaks pandud
?
|
|
Basss
Algaja    Postitusi: 19
Registreeritud: 08.12.2007 Viimane külastus: 19.05.2008 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.12.2007 kell 17:10 |
|
|
Pole õnneks endaga beel siukest asja juhtunud .
Jube mõelda , mida naised peavad üle elama
Mehed , kes seda tevad , neil on suht pohhui , mis naistest edasi saab
Kõnni nii kaugele , kuni näed ja kui kohale jõuad , näed kaugemale .
|
|
New
Algaja    Postitusi: 14
Registreeritud: 21.03.2008 Viimane külastus: 20.05.2008 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 24.03.2008 kell 16:04 |
|
|
tõelised vägistajad on mu meelest aga sajaga need, kes tapmisähvardusega seksivad
mingil veidral moel nad TEISITI EI OSKAGI kui VAID TAPMISÄHVARDUSEga kas siis noaga või kägistamisega algust tehes ja kui vastupunnida, siis tapavad
ära...või vähemalt vigastavad koledal kombel
|
|
Kayleigh´n I
eriline mõrd         Postitusi: 4757
Registreeritud: 28.09.2002 Viimane külastus: 14.02.2012 Asukoht: Haabersti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 24.03.2008 kell 16:11 |
|
|
New, sul kaine peaga ei tõuse, et täis peaga vägisi võtad?
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage OTSINGUT
|
|
New
Registreeritud: 21.03.2008 Viimane külastus: 20.05.2008 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 24.03.2008 kell 16:16 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Kayleigh´n I
New, sul kaine peaga ei tõuse, et täis peaga vägisi võtad?
lugesin , mis alguses kirjutasin, haa haa haa, räme nali tuli
aga veelkord jah, see tapmisemotiiv on vägistamises alati sees
imelikult kombel on enamik jõhral moel tapetud ja moonutatud
ja veidral moel ähvardab vägistaja isegi neid keda ellujätab hilisema tapmisega kui see peaks suu avama
mis puudutab intseste ja muid sugulastevahelisi värdjalikkuseid, siis siin näen suurt süüd lapsevanemates, peresisestes usaldamatustes
|
|
skingirl
Armuline Proua         Naine Postitusi: 13050
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 28.07.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 24.03.2008 kell 16:30 |
|
|
teate kui te sellest midagi ei tea siis pole ka vaja selliste asjade üle irvitada
tapetkse sellepärast, et ei oleks tunnistajat
ja kõik
https://www.youtube.com/watch?v=EC7RAXfWRXM&index=108&list=PL989D1CE89B10455F
|
|
sissy84
Umbusklik       Naine Postitusi: 3816
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 23.08.2022 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 24.03.2008 kell 16:37 |
|
|
Olen kahel korral olnud tagaaetav,ühel korral olin üksi, teisel korral sõbrannaga ja see oli jube-õnneks pääsesin mõlemal korral(sõbranna pääses
samuti).Minu süü peitus selles,et öösel koju kõndisin. Oleks siis seljas olnud miniseelik ja jope mis seljani aga ma kandsin nahkmantlit ehk
säärt ega peput nüüd küll nähtaval polnud
Igasuguseid imelikke on maailmas, mõni haiglane mees võib mõelda,et "tahan teda" kui 0,1 sekundiks on pilk ta peale jäänud.
Seega ei või iial teada mis riietus või tegu on provotseerimine.
Ära võta südamesse! Võta suhu ja sülita välja.
Elu on nagu lehm, pidevalt saab pulli!
|
|
Leni
Friik      Naine Postitusi: 2986
Registreeritud: 02.12.2005 Viimane külastus: 8.12.2019 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 24.03.2008 kell 16:37 |
|
|
vägistatute tapmise põhjuste poolest skiniga nõus
|
|
New
|
postitatud 24.03.2008 kell 16:47 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: skingirl
teate kui te sellest midagi ei tea siis pole ka vaja selliste asjade üle irvitada
ja kõik
see on arusaadav! ma nimetasin rämadaks naljaks, mis enne kirjutasin ja ärakustutasin sest jättis kahemõttelisusega rumala mulje
ps. algaja asi nohh
|
|
skingirl
Armuline Proua         Naine Postitusi: 13050
Registreeritud: 13.09.2003 Viimane külastus: 28.07.2023 Asukoht: Planeet maa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 24.03.2008 kell 17:06 |
|
|
aga pidid sa alustama siis nii rõveda teemaga ja selle teema ette tirisid?
mis sa arvad ,et see on meeldiv või?
kui kogu aeg meelde tuletatakse, see on juba läbi kedratud teema!
https://www.youtube.com/watch?v=EC7RAXfWRXM&index=108&list=PL989D1CE89B10455F
|
|
mercurya
Kasutaja     Postitusi: 208
Registreeritud: 23.09.2007 Viimane külastus: 29.10.2008 Asukoht: Tallinn \ London Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 24.03.2008 kell 17:08 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: skingirl
ja kõik
See on pöördvõrdeline seos - mida suuremad ja rangemad karistused vägistajatele, seda suurem motivatsioon on vägistatu ära tappa.Mida väiksemad
karistused vägistajatele või kui üleüldse mitte karistada vägistajat seda väiksem motivatsioon on kedagi ära tappa.Surnud vaikivad igaveseks aga mitte
elavad.
Vägistaja kalkuleerib - juhul kui vägistamise eest on 15 aastat vangla karistust või eluaegne, siis on õigem vägistatu ära tappa.Juhul kui
vägistamise eest saab aasta või rahatrahvi siis on õigem vägistatu ellu jätta.Üheks inimmõistuse lolluse tipuks pean seda, kui inimese läbi peksnud
isik,kes on raskeid kehavigastusi tekitanud saab rahatrahvi.Prooviks sama karistust siis kasutada ka vägistajate puhul - küll siis tekkiks kisa?aga
miks ?
|
|