ull`naine
Algaja   Postitusi: 42
Registreeritud: 18.10.2002 Viimane külastus: 15.12.2003 Asukoht: The Universe Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.10.2002 kell 12:55 |
|
|
Ehted
Milliseid ehteid kannad, kui kannad? Eelistad kulda või hõbedat või hoopis midagi kolmandat?
Mistahes kokkulangevus sinu ja minu maailma vahel on täiesti juhuslik.
|
|
tiina
Administrator          Postitusi: 5195
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 6.07.2023 Asukoht: Läänemaa Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.10.2002 kell 13:56 |
|
|
Kindlasti eelistan kulda. Ei-ei...mitte tema kalliduse pärast, aga igasugune graveering ja kivid annavad efektsema mulje. Kannan muidugi ka hõbedat ja
ka hõbe väga kena, kui hästi valmistatud ja originaalne.
Aga üldiselt ei koorma ennast metalliga. Ikka väga mõõdukalt ehteid kannan. Vahel üldse unustan neid lisada enda juurde.
Mulle ei meeldi vaadata, kui inimene liialt ülekoormatud igasugu kulinatega...kõik sõrmed sõrmuseid täis...5 erineva suurusega ketti kaelas ja suured
rasked kõrvarõngad...pole minu maitse. Aga noh...ma pole mees ja ei oska naisi selle kohapealt mitte hinnata.
Nii nagu meikimisega, peaksid ehted olema pigem väikeseks lisandiks, kui domineerima. Ikka inimene ja isiksus peaksid eelkõige silma paistma, mitte
ehted ja tugev meik.
|
|
Kayleigh´n I
eriline mõrd         Postitusi: 4757
Registreeritud: 28.09.2002 Viimane külastus: 14.02.2012 Asukoht: Haabersti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.10.2002 kell 14:11 |
|
|
Mulle ei meeldi kulda kanda ... igatahes kollast või punast mitte ... valget veel. Aga hõbe meeldib väga. Kaelas kannan ema kihluse puhul kingitud
süda .. sõrmes on üks lülidega sõrmus ja kõrvas on kolm rippuvat ketti .. vahel ka rõngad. Üle ei ole pingutanud.
Sest ei ole vaja ju paljut, et ilus oleks.
|
|
pirka
Bännitud Postitusi: 1184
Registreeritud: 21.09.2002 Viimane külastus: 1.08.2004 Asukoht: Seal kus kõige mõnusam :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.10.2002 kell 14:32 |
|
|
Kuigi kulda on mulle rohkem kingitud, kanda eelistan enam hõbedat. Selline külm hele metall meeldib enam.
Sõrmuste kandmisest loobusin pärast seda, kui üks tuli mul sõrmes katki lõigata.See katkisena siiamaani alles. Mul laps oli tõeline alpinist titena,
ronis igale poole, ikka kõrgustesse. Ja last püüdes murdsin sõrme, just selle kus sõrmus. Valu oli hirmus kui see sõrm paiste läks.
Nüüd kannangi vaid ühte väikest keed kaelas ja kõrvarõngaid, ja täiesti piisab.
Egas naine pole jõulupuu mis peab kulinaid täis olema
|
|
Ray
Friik      Postitusi: 5187
Registreeritud: 28.08.2002 Viimane külastus: 5.05.2013 Asukoht: Eesti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.10.2002 kell 14:36 |
|
|
Ehetel on mitmesuguseid eesmärke. On olemas vääriskive, mis inimese haigestumise eel tuhmuvad jne. Samuti metallid: osad inimesed kannavad riiete all
peenikest hõbeketti, kui kett äkitselt tõmbub tumedaks, siis haigus v. õnnetus tulemas. samuti amuletid... - vanal ajal isegi rauatöötlejaid, seppasid
kardeti, kuna nad oskasid "hinge" metalli salvestada (nad olid lausa nõia staatuses). Meenutage Kalevipoja mööka... Üldiselt ehtne merevaik on
igati tervislik materjal, merevaik on üsna heade raviomadustega...
Osad sõrmused on sellise ehitusega ka, et hea lüüa kedagi, üks töökaaslane tegi nn. kahesõrme "ehte", mis toimib juba nukina lüües ja jõhkralt.
Lisaks veel, et vanad old - fashion juveliirid on arvamusel, et metall ja kivid on mäluga, seda mälu saab kustutada höögutades, aga lõplikult ei
pidavat ära võtma. Kaldub mütoloogiasse jms.
Kahjuks vääriskive eriti ma ei tunne, omal ajal sai peamiselt lauahõbedat tehtud, aga ehteid ka....
Huvitav, kuidas bismarck - kette kantakse, omal ajal kandsin ka ühte 52g ketti, see soonis juba sisse (huvitav, mis siis need jämedamad?), samas on
viimasel ajal ketid laiema profiiliga, seega ilmselt ei tekita vorpe kaelale.
|
|
kontorihiir
..umbusklik...        Postitusi: 7276
Registreeritud: 30.08.2002 Viimane külastus: 13.06.2018 Asukoht: kontoriavarustes Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.10.2002 kell 16:57 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: pirka
Nüüd kannangi vaid ühte väikest keed kaelas ja kõrvarõngaid, ja täiesti piisab.
Egas naine pole jõulupuu mis peab kulinaid täis olema
Mulle ka aitab nendest ja need olen ma ise muretsenud. Kingitud pole
Ahjaa, eks kunagi oli abielusõrmus aga see läx kõige kaduva teed...
Hea, et mul olen Mina. Mina ei vea ennast kunagi alt.
Karlsson Katuselt
|
|
li-li
pensil;)         Naine Postitusi: 7776
Registreeritud: 02.08.2002 Viimane külastus: 20.04.2018 Asukoht: seal kus on parem Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.10.2002 kell 21:00 |
|
|
/me küll tunneb ennast vahel nigut harakas mulle igasugu kulinad meeldivad ennevanasti,kui ma veel nuurem ollin,siis oli mul lausa ehete
karp...selline suur ja pirakas
Kannan nii kulda kui hõbedat,millegi pärast on suvisem metall minu jaox olnud hõbe.Säravad vist päevitunud ihul paremini Ja kuna kuld on
horoskoobi järgi minu metall,siis kannan äkketsi sellepärast meelsamini kulda
armastuse maagiline arv
on üksteist
veel pole hilja
hakata armastama
/Ott Arder/
|
|
Virgin
Naine      Postitusi: 2473
Registreeritud: 01.09.2002 Viimane külastus: 3.08.2011 Asukoht: Lõuna :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 18.10.2002 kell 21:47 |
|
|
Ise kannan kulda, aga ei liialda sellega... ise ei raatsi osta kah, kuna mul sellega suht kehvasti veab... sõrmuse kaotasin ära, üx kõrvarõngas läx
sama teed, üx kett 5 korda katki olnud, käekett ka nüüd tagatipux puru
See kes olin eile, ei ole ma täna ja see kes olen täna, ei ole ma homme
|
|
saskia
Kasutaja     Postitusi: 446
Registreeritud: 25.09.2002 Viimane külastus: 5.02.2009 Asukoht: ikka maal metsas Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 19.10.2002 kell 00:13 |
|
|
Eelistan hõbedat, ei teagi miks...meeldib nagu rohkem. Kuldehteid on ka, aga need seisavad niisama. Kulda on põhiliselt kingitud, aga hõbeda olen ise
muretsenud.
Kannan kõrvarõngaid, kaelaketti, käeketti ja kahte sõrmust.
Hõbe nagu taskukohasem ja efektsem.
|
|
julychill
Kasutaja    Postitusi: 411
Registreeritud: 13.10.2002 Viimane külastus: 7.01.2004 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.11.2002 kell 12:32 |
|
|
kannan hõbedat. alati on sõrmes üx üsna eriline sõrmus (nagu pisikestest kokkupõimunud oxakestest) ja siis veel lui välja lähen siis mingisugused
kõrvarõngad- enamasti valin kahe stiili vahel- selliste sportlikumate riietega ntx ühed hästi pisikesed u 1.5mm käbimõõduga kivikesed a kui naiselikum
look siis eelistan mingeid idamaiste mõjutustega huvitavaid ripatsitega asjakesi (meeldivad meestele ka väga)..  
|
|
mac
Kasutaja     Mees Postitusi: 215
Registreeritud: 05.07.2002 Viimane külastus: 29.03.2007 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.11.2002 kell 15:05 |
|
|
/me kannab ehteid küll Mul on vasemas kõrvas kõrvarõngas ja käekett on ja ka kaelakett rohkem ei kavatse küll mingisuguseid ehteid kuhugi
toppida.Aga naistele ehted sobivad
|
|
inglike
Kasutaja    Postitusi: 192
Registreeritud: 25.09.2002 Viimane külastus: 2.10.2003 Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.11.2002 kell 15:25 |
|
|
Mina kannan kulda. Lihtsalt meeldib rohkem ja sobib ka minu isiksusega hästi. Kannan ühte kaelakeed, kahte käeketti ja kolme sõrmust. Kas seda on siis
nüüd vähe, parasjagu või palju, jäägu iga ühe enda otsustada. Kõik on mulle kingitud mulle kallite inimeste poolt ja iga ühega kaasneb ka oma
saamislugu ja mälestus mingist eluetapist.
|
|
Virgin
Registreeritud: 01.09.2002 Viimane külastus: 3.08.2011 Asukoht: Lõuna :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.11.2002 kell 15:42 |
|
|
Minu ehetel ongi ehk see emotsionaalne väärtus suurem... ja kõige hinnalisemax pean kuldsõrmust, mille mu vanavanaema jättis esimesele
lapse-lapse-lapsele kes on tüdruk ja kuna mina see õnnelik olin, sain selle 18-dal sünnipäeval endale. See oli ka üx tingimus, et sõrmust enne
18-aastasex saamist kätte ei anta...
Teine sõrmus mida tihemini kannan on 20. sünnipäeva kingitus koos käeketiga (mis paraku katki ja tlnas praegu)... Kolmas sõrmus mulle pere poolt
9-klassi lõpetamise ajal kingiti...
Kaelakett on emalt sünnipäevax saadud... nuja kõrvarõngad mida olen vist paar aastat juba kandnud, on enda ostetud...
Kuld on selline asi, millel alati kõrge väärtus olnud ja usun, et mind need kinkijad samuti väärtuslikux peavad
Hõbe meeldib ka, aga ise ei kanna kuna kõrvaaugud ei kannata seda... hõbedat ja kulda koos kanda pole minu meelest ka eriti maitsekas...
|
|
drops
Kasutaja    Postitusi: 132
Registreeritud: 24.09.2002 Viimane külastus: 9.05.2005 Asukoht: siin-seal ja vahel ka vahepeal Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.11.2002 kell 16:02 |
|
|
mul nagu kah midagi nii kõrvas kui kaelas kui sõrmes - seega ehted on norm
aga kõigil kah omaette väärtus kõik on kingitud
olge tublid ja ärge lollusi tehke
|
|
kätu
Kasutaja     Naine Postitusi: 105
Registreeritud: 28.10.2002 Viimane külastus: 2.02.2007 Asukoht: Tartu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.11.2002 kell 10:45 |
|
|
kulda kannan, Igapäevasel kõrvarõngaid ja ketti akelas ( või kahte), kui on meeles panna. Ja siis vahel käeketti ka. Sõrmuseid meeldib ka kanda, aga
kuna õnnetu juhuse läbi oma kolmest sõrmusest kaks nüüdseks kaotanud olen, ei taha aint ühte ka kanda.
Üldiselt liialdada ei meeldi või nii et kõikvõimalikud kohad on kulda-karda täis riputatud. enamik eheteid mida ise kannan on kingitud ja tavaliselt
mõne tähtsama sündmuse puhuks ning olulistelt inimestelt, seega olulise tähtsusega mulle.
Ära karda oma soove universumile teatavaks teha - võibolla on tal just täna tuju neid täita...?
|
|
pirka
Bännitud Postitusi: 1184
Registreeritud: 21.09.2002 Viimane külastus: 1.08.2004 Asukoht: Seal kus kõige mõnusam :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.11.2002 kell 11:01 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Virgin
... hõbedat ja kulda koos kanda pole minu meelest ka eriti maitsekas...
Kulda ja hõbedat koos kanda, nii et üks ehe kullast ja teine hõbedast, tõesti veidi eba välja näeb.
Kuid hiljuti kingiti mulle käekett, kus kuld ja hõbe olid kokku põimitud. Ja see näeb fantastiline välja! Väga andekas kunstnik on olnud, kes selle
tegi, et nii erinevad materjalid on nõnda täiuslikult koos särama pannud.
Nüüd mul veel üks lemmik lisaks eespool mainitud kõrvarõngastele ja kaelakeele
|
|
Ray
Friik      Postitusi: 5187
Registreeritud: 28.08.2002 Viimane külastus: 5.05.2013 Asukoht: Eesti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.11.2002 kell 23:13 |
|
|
Kulla ja hõbeda kombineerimine on tegelikult üsna levinud asi ehete juures.
-> mingi konkreetse eseme puhul enamasti....
Nüüd kindlasti kulla variatsioonid "ilma" teevad, varemalt, kui ise töötasin, siis oli punast, kollast, valget ja rohelist kulda (rohekat).
Oletatavasti tekib toone juurde, vastavalt moesuundadele jms.-le. Värvus sõltub lisanditest. Kui 585 osakest 1000 Aurumi ehk kulla osakesest on kuld,
siis ülejäänud on muu või muude ainete segud, mis annavad kõvaduse ja värvuse. Näiteks hambakuld on ka u. 999 prooviga, aga üks kallis lisand teeb ta
piisavalt tugevaks. Kui kasutataks vaske kuldhammaste puhul (vähemasti märgatavas koguses), inimene saaks veremürgituse.
|
|
lota_kalla
Auväärne Kasutaja     Postitusi: 517
Registreeritud: 18.08.2002 Viimane külastus: 3.08.2005 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.11.2002 kell 20:29 |
|
|
kannan hõbedat ja niipalju kui 2 sõrmust ja 4 kõrvarõngast...kette ja muid kuilinaid ei ole riputanud...kui välja minek siis vahest harva....suht
tagasihoidlik...pizike maa neiu =)
|
|
pisimimm
Super Moderator        Postitusi: 11634
Registreeritud: 19.11.2002 Viimane külastus: 7.09.2010 Asukoht: muinasjutumaal :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.11.2002 kell 17:01 |
|
|
Ehetega eriti ei uputa end, küll aga on kaelas kullast kett, kaksikute tähemärgiga kulon selle otsas ja 3-s sõrmes kullast sõrmused... sellised
tagasihoidlikud. Ahjaa, kõrvarõngad on ka kullast, pisikesed rõngad ongi. Kui aga kuhugi pidulikumasse kohta minek, vahetan keti ära ja asendan selle
hoopis tavalisest metallis, kuid väga ilusa keega (on vist selle kohta kõige täpsem kirjeldus).
Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...
|
|
Inna
Kasutaja    Postitusi: 179
Registreeritud: 04.12.2002 Viimane külastus: 28.05.2021 Asukoht: round,round the world Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.12.2002 kell 21:07 |
|
|
Ehteid pole mul just kõige rohkem.
Eelistan põhiliselt rohkem hõbedat kui kulda.
Oman hõbedast medaljoni,käevõru,abielusõrmust,kihlasõrmust ja veel ühte sõrmust,mõndasi kõrvarõngaid ja veel nabarõngast.
Muid on kah aga need pole mulle nii kallid/omased..
Ettevaatust blond!
|
|
tiina
Administrator          Postitusi: 5195
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 6.07.2023 Asukoht: Läänemaa Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.12.2002 kell 10:56 |
|
|
Minu unistuseks on niisugune komlekt...sõrmus, kett ja käekett. Ja peaks olema kulla ja hõbeda kombinatsioon. Minu arust hästi armas. Aga jah...see
maksab kah palju. Ja ega ma sellest nüüd vaesemaks ja nukramaks jää, kui ma ka neid ehteid kunagi ei saa Lihtsalt ilus unistus ja kõik tahtmised ja
unistused ei peagi täituma.
Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...
|
|
Kayleigh´n I
eriline mõrd         Postitusi: 4757
Registreeritud: 28.09.2002 Viimane külastus: 14.02.2012 Asukoht: Haabersti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 29.12.2002 kell 11:29 |
|
|
Mulle kingiti jõuludeks kihlasõrmus .. ja see on vast ka ainuke asi kullast, mida ma kannan ..
Aga kes teab .. kui ikka kingitakse, ega ma siis karpi ära peida 
|
|
Virgin
|
postitatud 30.12.2002 kell 10:13 |
|
|
Damn, kulla hind pidi tõusma hakkama (st mujal maailmas on juba tõusnud)... ex need parandustööd ka siis kallimax lähevad... peax oma käeketi ikkagi
ära laskma remontida...
Uusi asju niikuinii praegu osta ei raatsi...
|
|
pipiplika
lahutatud :P      Postitusi: 674
Registreeritud: 20.11.2002 Viimane külastus: 23.08.2019 Asukoht: seal, kus oma sabakonti toetan Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.12.2002 kell 15:48 |
|
|
kannan kulda ja ehetest on küljes 2 sõrmust (abielu ja siis üks sinisekiviga mille mees kinkis kui leerilõpetasime) ja kaelas kannan pisikest risti .
ahjaaa, suvelõpus ostsin kõrvarõngad kah
kõigeks on aega mul, kõigeks, ainult igavuseks ei leia ma hetkegi, sest igavust ei olegi kusagil mujal, kui vaid neis enestes, kes seda tunnevad
|
|
Marla
Friik       Naine Postitusi: 1828
Registreeritud: 04.11.2002 Viimane külastus: 23.06.2013 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 06.01.2003 kell 19:25 |
|
|
Asi peab olema hõbedast.
rõngad.
sõrmused.
käevõrud.
|
|