Andrew
Siin ja praegu       Postitusi: 5182
Registreeritud: 17.05.2004 Viimane külastus: 29.01.2023 Asukoht: Tartu piirkond Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.02.2005 kell 18:08 |
|
|
Peded müügiks?
Mis toimub?
Ajakirjandus ajab mingit pedejuttu.
Läksime vaatama filmi"Aleksander". Oli ju suur väejuht, kuid filmis mingi bi. Hephaistos värvis silmad ära ja Aleksander trukkis teist. 3
TUNDI KESTIS SEE FILM.
Seriaalis magavad 2 meest üksteise kaisus, laps vaatab ja ei imesta. Ju peab juba normalseks seda asja.
Neegrid, juudid, peded, Mihhail Jakson - küll hälvikud, kuid raha teenimiseks küllalt head, et neist trendi kududa. Mind ajab oksele, kuid mis on teie
arvamus?
Naisi peab jumaldama või tuleb nad maha jätta. Vahepealset võimalust ei ole.
Remarque
|
|
viidik
tütrekesega        Postitusi: 5458
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 21.01.2018 Asukoht: Tartumaa, Veskiorg Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.02.2005 kell 19:02 |
|
|
Naljamees, Vana-Rooma ajalugu oled koolis õppinud? Seal toimus tõeline armastus meeste vahel ju. Ja naisi olid kodus lapsi kasvatamas-pesu
pesemas...
Vahepeal olid ajad, mil sellistest asjadest ei räägitud. Nüüd on suhtumine jälle normaalne ja omasooarmastajad jälle peidust välja tulnud.
Kui see sind oksele ajab, on see sinu probleem. Peaksid ehk endas tolerantsi arendama?
Kuigi paistab, et ega sust vist asja ei saa... Neegrid, juudid, peded on hälvikud? Inimene ei saa ju valida, kas sündida eestlase, neegri või pedena!
Kas keegi teab, kuhu minu pilt on saanud?
|
|
eero
sugumürsk       Postitusi: 2789
Registreeritud: 06.05.2002 Viimane külastus: 27.11.2012 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.02.2005 kell 19:07 |
|
|
neegriks, juudiks eestlaseks jah ei saa inimene valida aga kas ta hakkab pedeks või ei hakka seda vast päris sündimisega paika ei panda...eks see ole
rohkem inimese edasine areng. nii et viidikuga ma päris nõus ei ole
www.ekore.ee
|
|
renet
Friik       Postitusi: 1273
Registreeritud: 28.12.2003 Viimane külastus: 18.07.2011 Asukoht: Tartu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.02.2005 kell 19:26 |
|
|
nojah, kui ajaloost ka suurt ei tea, siis võib selline asi, muidugi kerge üllatusena tulla, aga antiikajal ei olnud homoseksuaalsus sugugi
ebatavaline.
ja mille kohta me nüüd õigupoolest arvamust peaksime avaldama, kas selle kohta, et homod, neegrid, juudid ja jackson on olemas, et neist trendi
tahetakse teha, või et see ajab andrew oksele?
olemas on nad niikuinii, trendid mind ei huvita ja andrew okserefleks on küll sügavalt ta isiklik probleem.
Don't try to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig.
|
|
Mc
Kasutaja     Postitusi: 446
Registreeritud: 07.04.2003 Viimane külastus: 6.06.2018 Asukoht: Tartu/Tallinn/Riia/Kopenhagen Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.02.2005 kell 19:56 |
|
|
absoluutselt ükskõik, milline on inimese eelistus.
Kes tahab olla pede, see ka seda on, kes mitte - kah pole midagi viga.
Tunnen nii ühtesid, kui teisi - täitsa normaalsed, ei tee vahet.
|
|
laur
Kasutaja     Postitusi: 146
Registreeritud: 18.11.2004 Viimane külastus: 28.06.2013 Asukoht: tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.02.2005 kell 19:58 |
|
|
Pop värk vist jah,kui uut vastupidist trendi ei tule( loota on et küll ta tuleb) on ainult kirikust abi.
Kõik mis hetkel oluline,on tegelikult mäng.
|
|
knight
Kasutaja     Postitusi: 190
Registreeritud: 07.02.2005 Viimane külastus: 6.09.2011 Asukoht: Ei me ette tea, ei me tea Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.02.2005 kell 20:27 |
|
|
Ära põe midagi, mul oli ka hiljuti iiveldus selle kurdi saasta pääle! Ja loomulikult - Roomas läks asi juba liiga liiale aga jumala vitsa polnud ju ka
vaja kaua oodata, mis vanast Roomast sai, teab iga koolijuts!
Ja rahusta end sellega, et meid on ikka rohkem ja olgem õnnelikud, et pole meile antud pervertideks areneda.
Kui neid ka rohkem peaks saama, siis küll kõiksevägevam asjale vee peale tõmbab
aga sul on jälle kakssada kilo haisu kaasas ja kaksteist kust püksi lastud (tsitaat 3a Annabel)
|
|
kahepaikne
Kasutaja     Postitusi: 143
Registreeritud: 27.01.2003 Viimane külastus: 19.03.2007 Asukoht: 3 planeet päikesest Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.02.2005 kell 21:04 |
|
|
mis kuradi delfi foorum siia kolinud on.kas ei saa siis inimesi rahule jätta nende omas vabas tahtes. mulle ka ei meeldi keskerakonna valimisreklaam
ja vanilla ninsa aga ma ei pasunda ju sellest igas foorumis. elage ise ja laske teistel ka elada hälvikud...
armasta inimest!!! see on hää
|
|
Andrew
Siin ja praegu       Postitusi: 5182
Registreeritud: 17.05.2004 Viimane külastus: 29.01.2023 Asukoht: Tartu piirkond Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.02.2005 kell 21:07 |
|
|
OK, tüübid. Olen ajalooga väga hästi kursis. Kuid need, kes kipuvad mind hukka mõistma, neil soovitan uuesti lugeda teema pealkirja. Asi pole
sallivuses ja see on tõesti iga inimese oma probleem. Sellega tehakse raha ja neid maailmavaateid propageeritakse väga aktiivselt, kui täiesti
normaalseid. Nad ei ole ju seda. Omasooiharust kasutasid Rooma sõjaväes ära väejuhid, kes panid sõdurid sümpaatia järgi paarikaupa tegutsema ka
lahinguolukorras. See oli rohkem motivatsiooniküsimus. Seesama oli ka näit. teises maailmasõjas.
Viidikule-
neegrite ja juutide koha pealt pean vabandama- kelleks sünnid, seda ei saa tõesti valida. Kuid pedede ja viidiku koha pealt ei vabanda- pole ju
võimalik olla näiteks sünnipärast pede. Selles küsimuses muideks pole mingi eriline trendiinimene. Riista õige koht pole ju seal.
Naisi peab jumaldama või tuleb nad maha jätta. Vahepealset võimalust ei ole.
Remarque
|
|
renet
Friik       Postitusi: 1273
Registreeritud: 28.12.2003 Viimane külastus: 18.07.2011 Asukoht: Tartu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.02.2005 kell 21:07 |
|
|
so, what's your point?
Don't try to teach a pig to sing. It wastes your time and annoys the pig.
|
|
Deiviidas
Hundi aaria ooperist Tagahambad      Mees Postitusi: 3630
Registreeritud: 12.12.2003 Viimane külastus: 30.07.2021 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.02.2005 kell 23:15 |
|
|
Mo mis teha, tänapäeval hakkab taoline haiglane nn armastusvorm ju trendiks muutuma. Ajaloolised peded mind enam ei koti. "Aleksandrit" ma
ühesõnaga ei vaata. Aitäh filmihoiatuse eest.
|
|
ZyOn
Suhtlemisaldis     Mees Postitusi: 831
Registreeritud: 11.11.2003 Viimane külastus: 20.03.2010 Asukoht: Tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 16.02.2005 kell 23:20 |
|
|
Homod on kah inimesed, natuke palju promotakse jah seda, iga teine uudis tänapäeval on kah homod ja homod, ära tüütab, aga ega see ei lõppe enne kui
umbes 20-30 aasta pärast meditsiini teadmised aju töötamisest piisavalt head on ja ravi leitakse selle vastu.
It's hard to be humble, when you're perfect in every way.
|
|
freelancer
Küünikust vahikoer       Postitusi: 17710
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.02.2005 kell 01:07 |
|
|
Kui ajaloofakte muudetakse siis on asi kurjasti-sellega olen ma nõus.Mis puutub filmitööstusesse siis tehakse kõik selleks et asi oleks müüdavam ja
tooks suuremat tulu sisse.
Õigus on ka ZyOn Ži väitel et nad inimesed on ja võivad meiega ühel planeedil elada.Mind nad ei sega seni kuni nad otse mu teele ei sattu.Kui mulle
käe persele peaks panema on ta surnud.Reklaamida seda homo värki kui normaalset pole vaja sest see pole normaalne kui inimene oma riista sita sisse
lükkab ja ise seejuures mõnust ruigab.Kui seda teeb mees ja naine siis on see alternatiivseksiks peetav ja võibolla pakub ka kellelegi naudingut.Kui
aga sellega viljelevad mehed omavahel siis-sul polegi ju seda kuhugi mujale pista.Vahest ehk ainult suhu-kuid see on juba m a i t s e a s i
Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.
|
|
Lumeleopard
Bännitud Postitusi: 822
Registreeritud: 06.01.2005 Viimane külastus: 21.08.2005 Asukoht: Austraalia Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.02.2005 kell 04:45 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Andrew
Mis toimub?
Ajakirjandus ajab mingit pedejuttu.
Läksime vaatama filmi"Aleksander". Oli ju suur väejuht, kuid filmis mingi bi. Hephaistos värvis silmad ära ja Aleksander trukkis teist. 3
TUNDI KESTIS SEE FILM.
Seriaalis magavad 2 meest üksteise kaisus, laps vaatab ja ei imesta. Ju peab juba normalseks seda asja.
Neegrid, juudid, peded, Mihhail Jakson - küll hälvikud, kuid raha teenimiseks küllalt head, et neist trendi kududa. Mind ajab oksele, kuid mis on teie
arvamus?
Nõus!
Mina ka ei saa aru...miks see Jumal küll mehe ja naise lõi???
Kui nagunii on 2 meest või 2 naist pidevalt hammaste vahel...
|
|
li-li
pensil;)         Naine Postitusi: 7776
Registreeritud: 02.08.2002 Viimane külastus: 20.04.2018 Asukoht: seal kus on parem Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.02.2005 kell 07:12 |
|
|
müüme jah maha.....äkki siis mingigi kasu naisi niigi rohkem kui mehi ja siis suvatseb neist veel mõni pede olla
armastuse maagiline arv
on üksteist
veel pole hilja
hakata armastama
/Ott Arder/
|
|
habe
mõttetu mölaööbik      Postitusi: 3411
Registreeritud: 27.05.2004 Viimane külastus: 15.11.2022 Asukoht: Harjumaa Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.02.2005 kell 08:08 |
|
|
Habe mõtles välja et see pedevärk on täitsa kasulik asi! Kui peded üksteist rautavad, siis ei riku nad rahvuslikku geenivaramut, kui nad aga moepärast
ka naisi õnnistaksid, tuleks neid juurde veelgi enam...
See x ja y kromosoomide värk on ju osal rahval paigast ära, ja sinna pole parata midagi. Kui nüüd need "piiripealsed" lapsi teevad, siis
ega see vist terve inimsoo jätku huvides eriti positiivne ei ole. Kui aga lapsi teevad mehed kes tahavad ainult naisi ja teevad naistega, kes tahavad
ainult mehi, siis peaks tulemus pikemas perspektiivis hea saama. Halb ongi see et hingelt ja olemuselt homa mängib hirmust ühiskonna halvakspanu ees
perekonnainimest ja naisemeest ja teeb ka lapsi.
Sõna antakse sellele, kes karjub kõige valjemini.(Murphy)
|
|
reheline
The Bad Thresher       Postitusi: 4502
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 1.12.2022 Asukoht: Kagunurk Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.02.2005 kell 08:29 |
|
|
Jah Andrew, olen sinuga nõus, homovärki tõesti surutakse uksest aknast sisse. Ja nähes, kui tolerantseks enamus rahvast on homode suhtes muutunud,
kannab nende pingutus vilja. Rohkem seksi telerisse, rohkem perverssusi, rohkem vägivalda! Aga teie, lapsevanemad, jääge tolerantseteks.
Ühesõnaga, minul on ka juba tükk aega kõrini sellest jamast.
Üts reheline nännu ja tõmmanu herra jalgupiten maha. Kõik pesmä. Herr õks rüüknü: "Ma olen saks!" "Ah teid om kaks!" "Ma
olen härra!" "Ah sa' kurrat är' lähät!" Sõs nakat viil õigõ pesmä.
|
|
vanadill
Bännitud Postitusi: 856
Registreeritud: 06.10.2004 Viimane külastus: 18.04.2005 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.02.2005 kell 08:54 |
|
|
Tolle aja Kreeka kultuuri tundes väidan ,et Aleksander käitus nagu tüüpiline ülik.kas ta filmis Buchepalost ka trukkis. igatahes oli tal sügav suhe ka
hobusega. ratsutas öösiti alasti ja sai sellest orgasme näiteks. Aga kõik muu oli õige -pani oma ema-pani mehi,pani naisi. Pani meepüti sisse ka!
Kui filmi ära näen lisan kommentaare. Aga pedemaania on tõesti igasugused piirid meie riigis ületanud. Kui tekiks erakond, kes ütleks selgelt välja,
et pede on pede ja pole norm , kes ülistajks valget rassi jne oleks 60% valijate hääled käes. Lihtsalt ajalugu kordub. Alles Austria Haideri partei
oli tipus ja Euroopa tagajalgadel. Vähem tolerantsi ja karmim käsi ja valijad on sinu!
TJ
Ja miks te siin vanast Roomast räägite Aleksandriga kontekstis?Ajaloospetsid?!!!
Pole olemas kaugeid kliitoreid-lihtsalt keel võib olla liiga lühike!
|
|
kontorihiir
..umbusklik...        Postitusi: 7276
Registreeritud: 30.08.2002 Viimane külastus: 13.06.2018 Asukoht: kontoriavarustes Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.02.2005 kell 09:01 |
|
|
kahjuks on nii, et meie võime siin vigiseda palju tahame, midagi muuta ikka ei saa....
jah, mulle isiklikult ei meeldi ka see pedevärk aga lasen selle lihtsalt endast mööda voolata...milleks oma närve rikkuda....ja vähemalt mul pojad on
normaalsed ja vihkavad pedesid (õieti nende sex orientatsiooni) nagu paljud siinsed....
aga....ärme lase enda vihal ja pahameelel enda üle siiski võimust saada....
küll aga ei kadesta Tallinna Sauna tn. elanikke, kes hädas baariga Angel - vot nende pahameel on täiega õigustatud, kuna see värk tungib nende
magamistubadesse....
Hea, et mul olen Mina. Mina ei vea ennast kunagi alt.
Karlsson Katuselt
|
|
Ray
Friik      Postitusi: 5187
Registreeritud: 28.08.2002 Viimane külastus: 5.05.2013 Asukoht: Eesti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.02.2005 kell 09:28 |
|
|
Samas iga veendunud homoseksuaalse mehe poolt võib jääda 1 viljakas naine üle!
Mis on positiivne.
Tegelikult on praktika näidanud, et ka veendunud homod teevad siiski mõne lapse v. lapsed, siis elavad oma veendumuste järgi edasi. See on juba teine
asi.
Ajalugu on üks asi, aga üsna agressiivne homoseksuaalsuse promomine pole küll heakskiidetav.
|
|
Marla
Friik       Naine Postitusi: 1828
Registreeritud: 04.11.2002 Viimane külastus: 23.06.2013 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.02.2005 kell 09:58 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: reheline
//...Ja nähes, kui tolerantseks enamus rahvast on homode suhtes muutunud, kannab nende pingutus vilja. Rohkem seksi telerisse, rohkem perverssusi,
rohkem vägivalda!...//
hahahahaaa.
wäga naljakas.
tahaks kysida, kuidas on nn peded seotud sellega, et teleris on tänapäewal rohkelt seksi, perwerssusi, wägiwalda?!
seksuaalwähemused pingutawad selle nimel, et asjalood sedasi oleks?
absurdset juttu ajad.
-
meediale ehk on lihtsalt jäänud taoline mulje, et mass soowibki rohkelt seksi, perwerssusi wägiwalda.
sest see ju ärritab!
& taoline soow/arusaam ei ole kuidagi seotud nn pededega.
aga see, et meedia neid 24/7 *promob*, on pigem toimetuste probleem.
-
fuhhh.
olen sygawalt yllatunud, kuidas inimesed nii waenulikud on.
kui häirib, ärge waadake, lugege.
ärge osalege siis sellel kuradima gay'de paraadil.
& ärge winguge nii palju.
|
|
vanadill
Bännitud Postitusi: 856
Registreeritud: 06.10.2004 Viimane külastus: 18.04.2005 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.02.2005 kell 10:13 |
|
|
Kuids on peded televisiooniga seotud-väga otseselt. Enamus teletegijaid ongi ju peded-nii juhtkonnas kuika ekraanil. Nii nimetage 5 mittepedest(bist)
eesti meessaatejuhti ja nimetage 5 heterot! Kumba nimekirja lihtsamini täis saab! ??
TJ
Pole olemas kaugeid kliitoreid-lihtsalt keel võib olla liiga lühike!
|
|
Marla
Friik       Naine Postitusi: 1828
Registreeritud: 04.11.2002 Viimane külastus: 23.06.2013 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.02.2005 kell 10:19 |
|
|
nojah. isegi kui nii.
siis see on ikkagi rohkem teletoimetuse probleem.
kui paar *pedest* teletoimetajat oma orientatsiooni soowiwad reklaamida, ei saa seda panna syyks kõikidele *homodele*.
kui on wäga soow wihata.
wihake siis teletoimetusi.
|
|
prints33
Kasutaja     Postitusi: 367
Registreeritud: 16.11.2004 Viimane külastus: 6.08.2013 Asukoht: Harjumaa Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.02.2005 kell 10:24 |
|
|
Pingviinid ka juba peded, mis toimub???
|
|
Bithe
Mittetolerantne inimene!      Postitusi: 954
Registreeritud: 28.03.2004 Viimane külastus: 15.06.2013 Asukoht: Hetkeline Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 17.02.2005 kell 10:50 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: reheline
Jah Andrew, olen sinuga nõus, homovärki tõesti surutakse uksest aknast sisse. Ja nähes, kui tolerantseks enamus rahvast on homode suhtes muutunud,
kannab nende pingutus vilja. Rohkem seksi telerisse, rohkem perverssusi, rohkem vägivalda! Aga teie, lapsevanemad, jääge tolerantseteks.
Ühesõnaga, minul on ka juba tükk aega kõrini sellest jamast.
Nõus täiesti!!!
Olgem aga tolerantsed...vaatame neist pededest mööda...seni kuni nad meie ellu ei sekku otseselt...
Tahaks teada kui paljud inimesed siis kah tolerantseteks jäävad kui mõni pede nende võsukest näppima hakkab ja lapsukesele ajupesu teeb et sex
meestega on parem kui naistega
Mina isiklikult jälestan neid....
Olen alati jälestanud...
Mina ei ole tolerantne...
Minul jätkus nahaalsust minna kooli juhtkonnale mainima et poiste tööõpetuseõpetaja korraldab õhtuti poistele saunas tillimõõtmise võistlusi...et
katsuge aga üksteist ja vaatame kelle oma kõige suuremaks läheb...
Kui paljud lapsevanemad seda taluks? Jääksid tolerantseteks???
Oderint dum metuant...
|
|