Kodutud.com  
Alla

Trükisõbralik versioon
Telli e-mailile | Lisa lemmikutesse
<<  1    2  >>
Autor: Teema: Ümberlõikamine
mada
-

Mees
Registreeritud: 03.05.2002
Viimane külastus: 15.05.2023
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 20.11.2002 kell 16:31 Reply With Quote
Ümberlõikamine

Naiste ümberlõikamisest oli juba juttu, aga mis te arvate meeste ümberlõikamisest? On siis ümberlõigatud mehed paremad ja vastupidavamad, nagu linnapeal räägitakse? Kas siinsetel naistel on kogemusi üldse ümberlõigatud meestega?

Mida üldse arvate ümberlõikamisest? Ma ei mõtle siin meditsiiniliselt vajalikku ümberlõikamist vaid ikka usu ja traditsioonidega seotud ümberlõikamist...

PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User
murdjamees
skinnofiil

Registreeritud: 12.09.2002
Viimane külastus: 1.12.2006
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 20.11.2002 kell 17:25 Reply With Quote
Minul on tulnud teinekord ameerika seriaale vaadates ka küsimus, et kas nad kurat on New-Yorgis tõesti kõik moslemid ja juudid või teevad nad nahaloovutust mingitel muudel, mulle arusaamatutel eesmärkidel. Krt mina näiteks ei kujutaks küll oma väikemeest ilma olulise osata temast ette. kuidas ma näiteks pihku lööks kui eesnahka ei oleks?
Jah naised kui kellegil on kogemusi ümberlõigatud meestega siis palun jagage kogetut ka meiega.kas või anonüümselt!

Pole olemas kaugeid ja kättesaamatuid kliitoreid, lihtsalt keel võib olla liiga lühike!

meryli
LEBO

Registreeritud: 08.10.2002
Viimane külastus: 19.09.2008
Otsib: sõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 20.11.2002 kell 17:32 Reply With Quote
nii naiste kui meeste löikumise kohta vastaks, et eiii tundu luidagi kodumaiselt

Kes elab minevikus-sellel puudub tulevik! Mis ei tähendaks, et minevikuvigadest ei vöiks tuleviku jaoks öppida!!!

View User's Profile View All Posts By User
Ray
Friik

Registreeritud: 28.08.2002
Viimane külastus: 5.05.2013
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 20.11.2002 kell 17:55 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: murdjamees
Minul on tulnud teinekord ameerika seriaale vaadates ka küsimus, et kas nad kurat on New-Yorgis tõesti kõik moslemid ja juudid või teevad nad nahaloovutust mingitel muudel, mulle arusaamatutel eesmärkidel. Krt mina näiteks ei kujutaks küll oma väikemeest ilma olulise osata temast ette. kuidas ma näiteks pihku lööks kui eesnahka ei oleks?
Jah naised kui kellegil on kogemusi ümberlõigatud meestega siis palun jagage kogetut ka meiega.kas või anonüümselt!

Üldiselt eks Usas neid juute on ikka väga palju, sellest ka pidev jamps antud asjas. Juudi filosoofia on paganama põnev takkaotsa, soovitan natuke uurida, kui kellelgil vaba aega. Olen püüdnud ka juudi maailmavaadet uurida läbi kirjanduse jne, aga praegu täpselt hetkel üksikasju ei mäleta. Vähemalt mõnes seltskonnas loetakse ümberlõikamisel "ülejäävat" juppi tegelikult ohverduseks jumalale vms. tegelasele. Muidugi on palju jahvatatud juttudest, et kui on ümberlõigatud, siis ots tundetum on ja nii mees tegeleb naisega rohkem -> naisele meeldivam + hügieen jne. Mina olen seisukohal, et nii nagu loodus on ette näinud, nii on täitsa OK.

Riistade lõikumised ja moonutamised on tihti ka sugukondade märgistamiseks olnud olulised kuskil piirkondades, naine vaatab ennem lapsetegemist riista üle, et oleks puhta "tõutäkuga" ikka tegemist ja asi ants. Siis veel lisaks muud variandid... lai teema. Muidu meelde on jäänud austraallaste suguharu, kus ikka drastiliselt lõiguti ja moonutati riist ära, tavalised möötmed olevat (minu uduse mälu kohaselt) isegi kuni diameeter u. 10 cm ja pikkus ka ikka päris möödukas. Vahel ei tehtud kõigile suguharu liikmetele, vaid ainult pühamehel rituaalseteks tegevusteks...

Tänapäeval siiski arvatavasti rohkem "tõutunnusena" seda ümberlõikamist võetakse, nii arvan mina.

mada
-

Mees
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 20.11.2002 kell 23:27 Reply With Quote
No USAs see asi kombeks oli varem mitte ainult juutidel vaid ka "puhtatõulistel ameeriklastel". Tänapäeval jälle uhkuseasi on, kui eesnahk olemas. Selle tarbeks ka ümberlõigatud mehed pidid igal võimalikul viisil oma jäänukeid venitama...

Mamba
Auväärne Kasutaja

Registreeritud: 06.11.2002
Viimane külastus: 15.07.2007
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 26.12.2002 kell 23:35 Reply With Quote
No krt, mina küll kedagi noaga oma tilli kallale ei lase
tiina
Administrator

Viimane külastus: 2.09.2021
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 27.12.2002 kell 08:48 Reply With Quote
Minu jaoks jäävad need ümberlõikamised kaugeks ja võõraks. Pole ka siinmail ühtegi sellist meest oma silmaga näinud...st sellist meheuhkust IRL näinud, mille nahka oleks kärbitud.
Eks iga inimene otsusta ise, mida oma asjadega peale hakkab. Aga see vahel küll tigedaks teeb ja mõtlema paneb, et imikutelt ju ei küsita, kui nende kallale nüsima minna. Akseprteerin seda ikka selle põhjal, et see täiskasvanu otsustada. Ka lastel peaks laskma enne suureks kasvada ja siis nad ise otsustavad, kas lasevad ennast lõikuda või mitte.

Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...

pirka
Bännitud

Registreeritud: 21.09.2002
Viimane külastus: 1.08.2004
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 27.12.2002 kell 19:16 Reply With Quote
Nu vat eip mõista ma neid mehi, kes enda riista kallale noa lasevad
Kuid jah siin see kultuuride erinevus...
Mis meite jaoks imelik, see neile loomulik.
Aga et sellist asja juba lastega tehakse, vot see jah täitsa vastukarva mul om. Ikka täiskasvanuna peaks tal endal olema võimalus otsustada... Kuid usukombed ei küsi sellest, kas laps sa või ise juba otsustaja...

Ei ole sellise mehega olnud ja tegelikult ega eip tahaks kah... Nu ei ole tõmmet selliste suunas
Loomulik ikka kõikse parem om.

... Naer annab inimesele tagasi jõu, mille talt võtsid pisarad...

Ray
Friik

Registreeritud: 28.08.2002
Viimane külastus: 5.05.2013
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 27.12.2002 kell 19:26 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: tiina
Akseprteerin seda ikka selle põhjal, et see täiskasvanu otsustada. Ka lastel peaks laskma enne suureks kasvada ja siis nad ise otsustavad, kas lasevad ennast lõikuda või mitte.

Ma püüan natuke oletada, miks nii tehakse. Nimelt mingi teooria järgi (te kõik olete ju kuulnudki chakratest ja muust) pidavat mehe alumine chakra olema nõ. riista tipus, otsas. Kui nahk eemaldatakse, siis muutub energeetika, mis võib ka füsioloogiat mõjutada. Ühesõnaga loodetakse mingit kasu saadama asjast... hämarad tagamaad seal on.... ja kui lapseealisel tehakse, siis (NB! täiskasvanutel ju ei tehta eriti, ikka enne puberteeti!!!), siis pidavat soodsalt arengule mõjuma.

Mina olen ikkagi seisukohal, et mida loodus on ette näinud, seda ei tasu niisama eemaldada.

tiina
Administrator

Viimane külastus: 2.09.2021
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 01.01.2003 kell 15:12 Reply With Quote
Ray, ma sinuga täitsa ühel meelel. Mis loodusepoolt ette nähtud, see ikka jäägu alles. Olgu sellel lõikamisel siis millised tagamõtted ja head kavatsused, pole siiski norm, et sellist asja imikutega tehakse.

Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...

cleona
kivimüüridel kõndija

Registreeritud: 16.12.2002
Viimane külastus: 27.06.2009
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 08.01.2003 kell 08:51 Reply With Quote
murdjamees,vastus sinu küsimusele,et kas nad on vastupidavamad jne.
No mingitel hämaratel asjaoludel on mul üks selline kaisus olnud...No ma ei tea... Võib-olla sattus mulle lihtsalt väga äpu eksemplaar aga olen paremat ja pikemat seksi saanud!Ja kuidagi võõras oli kogu see värk... Ekstreemsused genitaalides pole minu maitse!

e22
Kollanokk

Registreeritud: 08.02.2003
Viimane külastus: 8.02.2003
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 08.02.2003 kell 01:34 Reply With Quote
Täiesti normaalne minu jaoks - olen ise püsisuhtes olnud mehega, kellel ees nahka ei ole! Igatahes normaalne minu jaoks ning erinevust küll ei tunne seksi suhtes. Ainult kui meest rahuldada tahad siis jubaon alguses harjumatu, et kuidas ning eesnahaga oled arjunud jne. Kuid öppimise asi
Igatahes see oleneb kultuurist ning töesti mis meile normaalne on teistele kultuuridele ebanormaalne. Hügieeni koha pealt vaadata on eesnahata mehe peenis alati puhas kuikorralikult end muidugi pesta ning vähem suguhaigusi! Eesnaha alla kogunevad bakterid! Nii vähemalt on väidetud ja seda on minu körvad kuulnud! Igatahes minu jaoks ei oma tähtsust on mehel eesnahk vöi ei! Mees on mees ning iga mees erinev ning iga inimene erinev ju!

mada
-

Mees
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 08.02.2003 kell 13:00 Reply With Quote
No mina kaldun arvama, et puhas on ka eesnahaga mehe peenis, kui seda korralikult pesta. Ja sellist kehaosa vaevalt inimesel leida võib, kuhu bakterid ei koguneks (kui muidugi safeguardiga maha neid ei tapa). Egas bakterid ka kõik kahjulikud inimesele ole.

Oleskleja
Laiskur

Registreeritud: 05.02.2003
Viimane külastus: 15.12.2019
Otsib: lõbusat äraolemist
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 13.02.2003 kell 01:02 Reply With Quote
Tilli lõikamise komme olla tulnud ikka selle va hügieeni pärast.Sest neil seal kõrbetes vett na vähe.Ja et mehikesi seda tegema sundida, mõeldi igasugu usulisi värke sinna juurde.

Isegi postitada ei viitsi.

Naxik
Kasutaja

Registreeritud: 24.11.2002
Viimane külastus: 20.10.2022
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 13.02.2003 kell 08:55 Reply With Quote
kui pole neil miskit muud targemat teha siis lasku käia nüsigu või täiesti otsast
aga enda tilu-lilu kallale katsugu vaid keegi tulla

Surra jõuab alati

cleona
kivimüüridel kõndija

Registreeritud: 16.12.2002
Viimane külastus: 27.06.2009
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 15.02.2003 kell 20:06 Reply With Quote
No mina kui naine,ütleks sama,hea et meie usulised vaated sellised et ihu rahule jäätakse!Aafrikas nad ka ju naiste kallal!

Tänase päeva muudab imeliseks teadmine, et kunagi meenutatakse seda kui "vanu häid aegu".

doktor martin
Kollanokk

Registreeritud: 04.03.2003
Viimane külastus: 1.01.1970
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 04.03.2003 kell 20:26 Reply With Quote
nonii, tere ka minu poolt. huvitav foorum aga ümberlõikamisest (oh, see teema on nii põnev), siis olles ka ise ümberlõigatu peaks mainima, et this is cool

ok, see oli minu entusiastlik avasõna siin foorumis

ukaT
Algaja

Registreeritud: 18.01.2004
Viimane külastus: 11.10.2008
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 21.01.2004 kell 23:33 Reply With Quote
Ümberlõikamine???

Olen kuulnud, et mehi lõigati (võibolla lõigatakse tänapäevalgi) ümber. Nüüd siis mõningad küsimused...

Milleks see hea on/oli (kas ültse on/oli)
Miks seda tehti?
Kas ka naisel on tunda et mees on lõigatud või mitte?
Konkreetselt mida siis dildol lõigati?

see selleks siis veel küsimus nn. ¹aarikute* kohta...
olen kuulnud et neid paigaldati vanglas või siis kodustes tingimustes...

On äkki mõni siin viibjatest naistest saanud tunda ¹aarikutega* meest?
Kui jah siis kuida oli?

Rahu rahu ma ei kavatse skalpelli kätte haarata ega lase seda ka kellegil teisel teha....

EDIT:

azaaaa... ma ei teadnudki et kui juhtud uuesti kogematta alustama teemat mis juba kunagi olémas on olnud siis ta lisab lihtsalt vanale teemale teksti ... lahe

sry et vana teema yles võtsin

viidik
tütrekesega

Registreeritud: 11.08.2003
Viimane külastus: 21.01.2018
Otsib: sõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 21.01.2004 kell 23:54 Reply With Quote
Ümberlõikamata
Ümberlõigatud
Ümberlõikamine

Tsitaat:
Algne postitaja: ukaT
azaaaa... ma ei teadnudki et kui juhtud uuesti kogematta alustama teemat mis juba kunagi olémas on olnud siis ta lisab lihtsalt vanale teemale teksti ...

Ega siis teema ise ei lisa ennast vanale teemale , adminn lisab!

Kas keegi teab, kuhu minu pilt on saanud?

lihtsaltnööp
Kasutaja

Registreeritud: 12.01.2004
Viimane külastus: 19.02.2009
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 22.01.2004 kell 14:08 Reply With Quote
minu jaoks on vastuvõetamatu, et keegi end lõigata laseb
trash
Kasutaja

Registreeritud: 08.01.2004
Viimane külastus: 21.03.2007
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 22.01.2004 kell 15:08 Reply With Quote
On kogemusi ümberlõigetud mehega. Ei ole hullu aga ega midagi eriti kiita ka ei ole. Kauem vastu küll ei pidanud... Kokkuvõttes ei ole nagu eriti midagi rääkida, sest ei ole see midagi nii erinev tegelikult kui väimuse järgi tunduda võiks. Ja kõik asjad saab probleemideta aetud

sync
Algaja

Registreeritud: 22.01.2004
Viimane külastus: 27.01.2004
Otsib: armukest
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 22.01.2004 kell 19:57 Reply With Quote
Jahh kui ikka mees tahab siis suudab ka selle eesnaha aluse puhta hoida.Kui ei siis koogib sealt seda kabjavõid noaga.Mina pooldan kah seda va looduse poolset kingitust
nymf
Kasutaja

Naine
Registreeritud: 07.01.2004
Viimane külastus: 13.06.2005
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 24.01.2004 kell 23:15 Reply With Quote
on ette tulnud paar säärast ümberlõigatud meest voodis.. ja need olid vägagi võimsad armatsejad.. kuigi seda on suht raske kindlax teha kas see võimas sex tulenes meestest endist või sellest et nad ümberlõigatud olid.. igatahes kuuluvad need ümberlõigatud tiigrid parimate meestega seotud sexi-kogemuste juurde ja mis seal salata- ausaltöeldes tundub mulle ümberlõigatud noku kenam (välimuselt) kui ümberlõikamata noku (mitte eranditult, kuid siiski.. )

ja vastusex ukaT küsimustele saarikutega noku kohta võin öelda nii palju et kohtasin kord sellist ja.. ausaltöeldes ei tee see "nali" naisele sexi mõnusamax ja ka välimuselt on üsnagi eemaletõukav.. ja kui siis veel kujutada ette seda piina mis mees on sellise koleduse hankimisex talunud.. õudne! öesõnaga mehed, ärge never-ever sellist asja endale teehke on kenamaid ja toredamaid viise suguelu mõnusax muuta

a little love infection in everything you do makes world a better place

püsimatu
püsiväärtustaja

Registreeritud: 07.09.2003
Viimane külastus: 9.07.2007
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 25.01.2004 kell 11:26 Reply With Quote
Sarade kohta jah nii palju, et enamus mehi, keda ma tundnud olen, on neid paigaldanud endale suurest igavusest, kas tsoonis või sõjaväes...Tavaliselt on nad pandud naiseseisukohast ja G.punkti umbmäärasest asukohast jummala vales suunas...Suurusehullustuse ajel on neid ikka liiga suuri pandud..või on neid liig palju peale aetud...Tulem-em nagu meremiin...Ühte norm sarameest aint näind olengi ja see oli hea...Ülejäänd jamad ja jube jamad...Kui ei tea naistest miskit, siis ei tasu ikka kah, ega naised nüüd selle kuulikese järgi tormi jooksma hakka, liigagi kui ta veel haiget teeb...

/püsimatu-pikaajalist sarakogemust omav/

reheline
The Bad Thresher

Registreeritud: 09.03.2003
Viimane külastus: 25.05.2023
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 25.01.2004 kell 11:38 Reply With Quote
Inimese keha tuleks lapseeas rahule jätta küll, olgu ta mis usku tahes. Ja mis on seotud religiooniga, ajab mõni asi harja väga punaseks. Inimene isegi kannatama elus peab ja siis mõni arvab end tohtivat sellele veel kaasa aidata.

Üts reheline nännu ja tõmmanu herra jalgupiten maha. Kõik pesmä. Herr õks rüüknü: "Ma olen saks!" "Ah teid om kaks!" "Ma olen härra!" "Ah sa' kurrat är' lähät!" Sõs nakat viil õigõ pesmä.

<<  1    2  >>

Jaga teistega:
| Veel

go to top
Esileht | Foorumid | Jututuba | Galerii | Ajaviide | Otsing | Tänased teemad

Kasutajatugi: info@kodutud.com - Kasutustingimused
22 päringut, mis võtsid aega 0.0181930 sekundit