Kodutud.com  
Alla

Trükisõbralik versioon
Telli e-mailile | Lisa lemmikutesse
<<  1    2    3  >>
Autor: Teema: rasedus
Hiireke
Bännitud

Registreeritud: 04.11.2002
Viimane külastus: 20.01.2003
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 28.11.2002 kell 14:44 Reply With Quote
rasedus

kas te olete oma lapsed saanud hoolikalt planeerides või on juhtunud ka apsakaid?
View User's Profile View All Posts By User
murdjamees
skinnofiil

Registreeritud: 12.09.2002
Viimane külastus: 1.12.2006
Otsib: mitte midagi
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 28.11.2002 kell 14:52 Reply With Quote
Tydruku puhul oli ülitäpne planeering.Pidi sündima 16.mai nagu kavas oli aga tema põrguline viivitas 4.juunini
.Nüüd peab ikka eraldi sünnasid pidama.
Ja poiss tuli ma ei tea kust.mina vist küll ei teinud, aga krt minu moodi on.

Pole olemas kaugeid ja kättesaamatuid kliitoreid, lihtsalt keel võib olla liiga lühike!

View User's Profile Visit User's Homepage View All Posts By User
Lola69
Võrrandi muutuja

Registreeritud: 09.11.2002
Viimane külastus: 10.06.2021
Otsib: kirjasõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 28.11.2002 kell 15:06 Reply With Quote
Esimesega oli nii, et aastaid tahtsime ja ei miskit. Peale oppi ütles arst, et ei saagi. Oli alles pauk. Pisarad lendasid kui ma seal narkoosist alles toibusin. ja nii panin vaimu kunstlikuks viljastamiseks valmis. Mõtlesin, et sügisest hakkan raha koguma (op oli kevadel). Olid sellised suured ja konkreetsed tööd ette näha. Ja siis ... kolm kuud hiljem leian kaks triipu! Ma olin suisa ogar. Nii et planeerima hakata nagu ei jõudnudki. Teisega aga .. 27. nov 2001 ütlesin mehele, et teeme lapse. Läksin tööl ülemusega tülli ja tahtsin töölt ära. Ja kõik kaitsed sai maha võetud. No ma olin arvestanud, et egas see 1 korraga nüüd ka käi, eks kevadeni läeb ikka aega. Aga võta näpust. Jõulupühad ja ovulatsioon ja mehe vabad päevad langesid ühte ja nii ta siis tuligi nüüdseks kahe kuu eest juba ilmale. Seekord kah veidi plaanist ees st. Aa kolmandaga tahaks alustada august 2004. Kes põhjust otsib, miks just siis, siis "Pere ja kodu" jaanuar 2002 abiks.

PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!

Leekides hukkus ka liblikas. Hoia pikivahet!

Veenus
Kasutaja

Registreeritud: 19.09.2002
Viimane külastus: 3.02.2009
Otsib: lõbusat äraolemist
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 28.11.2002 kell 15:23 Reply With Quote
Meil ka planeerides, jõulud 2000 otustasime et proovime järgmine aasta asja ära teha ja arvasime ka et võtab mitu kuud kindlasti aga võta näpust- ovul. oli kohe jaanuari esimestel päevadel ja jaanuari lõpus näitas test kahte kriipsu ning poja sündis 2.okt, nüüd saab kohe 1a2k. Ja kuskil aasta pärast plaanime ette võtta nr.2 tegemise..loodetavasti saame plika seekord!
pisimimm
Super Moderator

Registreeritud: 19.11.2002
Viimane külastus: 7.09.2010
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 28.11.2002 kell 15:26 Reply With Quote
Esimene tibu oli planeerimata oodatud laps - tuli täpselt siis kui tahtis. No egas me siis vastu olnud, rõõmu kui palju kui emme teada sai, et paisuma hakkab. Tüdruk aga, tegime ja tegime, tehtud ei saand ja kui lõpuks otsustasime, et lükkame siis selle titeplaani tiba edasi, vahetan töökohta ja saan veitsa uues kohas järje peale, siis ta tuli....juuni lõpus kirjutasin alla töölepingule ja tööle pidin minema augustis - tibu aga hakkas kõhu sees kasvama juuli algul. Kuna aga läksin tööle dekreetimineja asemele ja enne teda oli dekreetpuhkusele läinud veel 2 'tädi', siis oli jama kui palju. Vat sa ütled kohe ülemusele, et meil ka väikest ilmakodanikku oodata on....(töötame mehega ühes kohas) aga 4 kuu pärast oli minule lisaks veel üks rase ja nüüd hetkel on neid veel 2 - korraga. Nii, et võib-olla tuligi see teine meil ka tänu viljakale töökohale

Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...

annabella1
Kasutaja

Registreeritud: 31.08.2002
Viimane külastus: 24.07.2019
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 28.11.2002 kell 15:29 Reply With Quote
Loomulik rasedus minu jaoks liiga valus teema on

Lola69
Võrrandi muutuja

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 28.11.2002 kell 15:40 Reply With Quote
Oli mullegi valus. Ikkagi 7,5 aastat abielus kuniks õnneks läks. Aga ju siis ma päris õnnesärgita siia ilma tulnud ka ei ole. Ja lootus surevat viimasena. Kuigi jah, mina ei lootnud ammu enam. Ma tahtsin mehe juurest ära ka minna, sest mul pole õigust temalt võtta ära rõõmu olla isa. Ta on ses rollis lihtsalt võrratu!! Aga tema uskus ja ei lasknud. Ja ma olen alati harjunud ütlema, et minul on õigus. Kuid seekord läks õnneks ja õigus oli temal. Peakski äkki hulga oma õigust loovutama? Seal ilusad tagajärjed!

ipsu
kodune

Naine
Registreeritud: 17.11.2002
Viimane külastus: 18.11.2009
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 29.11.2002 kell 12:27 Reply With Quote
Niigui mehele läksin tuli esimene . Teist planeerisime. Kolmas - kogemata. Oli temaga ikka mõtlemis kas jätta või mitte. Kuuenda kuu pealt oleksid arstid ta mult äärepealt välja lõigand. Aga läks õnneks. Nüüdseks juba kahe aastane.
meryli
LEBO

Registreeritud: 08.10.2002
Viimane külastus: 19.09.2008
Otsib: sõpra
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 29.11.2002 kell 12:33 Reply With Quote
Planeeritud "apsakad"...ikka oodatud ja kaua tehtud kaunikesed

Kes elab minevikus-sellel puudub tulevik! Mis ei tähendaks, et minevikuvigadest ei vöiks tuleviku jaoks öppida!!!

pirka
Bännitud

Registreeritud: 21.09.2002
Viimane külastus: 1.08.2004
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 29.11.2002 kell 12:47 Reply With Quote
Ei ole küll kordagi planeerinud. Tulid täitsa ise oma vabast tahtest ja soovist
Hästi noorelt ja ruttu üksteise järel. Natu hirmus ju küll oli, et üks alles pisike ja teine tulekul ja õppimine ja töö... aga hakkama sain ja vist päris edukalt
No sõimata sain kah iga kord... oma emalt Et nii noorelt ja rasketes tingimustes oma elu kinni panen... aga ega ma siis kuulanud. Ja rahul sellega, et ei kuulanud teda. Ju siis oli nii ette nähtud
Ning nüüd ju jälle oma noorust saan nautida....
Kuid kunagi tahaks ikka veel ühe pesamuna, kuid see vist siis juba planeerituna tuleb, kui teised pesast välja lennanud.

ipsu
kodune

Naine
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 29.11.2002 kell 13:11 Reply With Quote
Täitsa nõus Pirkaga. Lapsed tuleb nooruses teha siis kui ise terve, närvid terved, jõudu paju. Üle kolmekümne on tukk maad raskem kaks last järjest teha: tervis ei ole see, närvid läbi.
Lola69
Võrrandi muutuja

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 29.11.2002 kell 13:14 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: ipsu
Täitsa nõus Pirkaga. Lapsed tuleb nooruses teha siis kui ise terve, närvid terved, jõudu paju. Üle kolmekümne on tukk maad raskem kaks last järjest teha: tervis ei ole see, närvid läbi.

Ei ole sellega päris nõus. Minu esimene tuli 1,5 kuud enne mu 30-ndat sünnipäeva ja teine nüüd 33-selt. Ja ma hetkel küll nii terviselt kui ka närvidelt oma parimas vormis. Eks see ole ka individuaalne. Ja mis seal salata, see juba mitmest mu tekstist läbi käinud, et paari aasta pärast tahan veel ühte.

ipsu
kodune

Naine
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 29.11.2002 kell 13:19 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: Lola69
Tsitaat:

Ei ole sellega päris nõus. Minu esimene tuli 1,5 kuud enne mu 30-ndat sünnipäeva ja teine nüüd 33-selt. Ja ma hetkel küll nii terviselt kui ka närvidelt oma parimas vormis. Eks see ole ka individuaalne. Ja mis seal salata, see juba mitmest mu tekstist läbi käinud, et paari aasta pärast tahan veel ühte.

Jõudu sulle! Tore kui jaksu on. Mul lihtsalt võrdlemis moment- oleks ma noorelt kaks last järjest teind poleks mulle see nii raske olnud. Ja kõik oleneb lastest ka. Ma nimelt juba neli aastat magamata. Nüüd alles hakkan natukene taastuma.

Lola69
Võrrandi muutuja

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 29.11.2002 kell 13:25 Reply With Quote
Tsitaat:
Jõudu sulle! Tore kui jaksu on. Mul lihtsalt võrdlemis moment- oleks ma noorelt kaks last järjest teind poleks mulle see nii raske olnud. Ja kõik oleneb lastest ka. Ma nimelt juba neli aastat magamata. Nüüd alles hakkan natukene taastuma.

Nojah, eks ta olene suuresti ka lastest. Esimene ikka emmet üleval hoidis. No teine on üleval öösiti küll vahel, aa magamiseaega annab ka piisavalt. Paneb päevalgi kasvõi 6,5 tundi jutti õues. Suht super. Ja nii saab emme ka puhata. Ja mis seal salata, mu teinepool annab mulle kah palju puhkust.

pirka
Bännitud

Registreeritud: 21.09.2002
Viimane külastus: 1.08.2004
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 29.11.2002 kell 13:37 Reply With Quote
See ikka suht individuaalne on, et millal. Mõnikord ka nooremana raske liiast, pole veel ise elu õieti näind, kui juba titega kodus. Kuid ma olin lihtsalt väga noorelt täiskasvanu olemisega, muutus tuli ühe suvega, st. kiirelt.
Ja muidugi ka lastest see oleneb. Kui esimene oleks olnud sellise loomuga, kui viimane tuli, siis ma ühe lapsega oleksin ka jäänud. Läbi oleks sõimand inimese, kes veel mulle lastest rääkima oleks hakanud...
Viimane tegi kolmandal elukuul suu lahti ja hakkas jonnima.... ning lõpetas alles kui aasta täis sai. Kõik see aeg ma ei maganud öösiti üldse, vaid jalutasin mööda elamist, laps süles, et teised natukenegi magada saaks. Aastaseks saades pani suukese kinni ja pai laps siiani on... tea mis või milleks seda perioodi vaja oli...ehk selleks et ma titetegemise lõpetaks....

Lola69
Võrrandi muutuja

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 29.11.2002 kell 13:42 Reply With Quote
Eks neid põhjused, millal, kui palju lapsi hankida, ole jah individuaalsed. On ka neid, kellel rasedus ja sünnitus on kulgenud nii, et nad ei tahagi enam eales seda läbi teha. Tean mitut, kes ongi ühe lapsega piirdunud. Ju mind ses osas õnnistet on. Kuigi ega suurelt vast veel hõigata ka tohi. Tahaks ju veel.

Aa Pirka jutt tekitab hirmu küll. Vaat kui võtab see seni ideaalne vääks kätte ja teeb elu põrguks? Krt seda teab, mida ma siis mõtlema ja tahtma hakkan.

joosu
Kasutaja

Registreeritud: 29.11.2002
Viimane külastus: 1.06.2011
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 29.11.2002 kell 16:40 Reply With Quote
Esimene oli küll planeerimatta aga oodatud.Teise puhul otsustasime 2000 aasta jõulude ajal, et nüüd ta võiks tulla ja sõbrapäeval siis saigi asja kallale asutud. Nüüd siis kodus üks pisike ime ringi siblimas.
Naxik
Kasutaja

Registreeritud: 24.11.2002
Viimane külastus: 20.10.2022
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 03.12.2002 kell 15:34 Reply With Quote
väheke ikka sai planeeritud, soovisime et tuleks suvel ja nüüd peakski järgmise aasta juuni algul tulema

Surra jõuab alati

meryli
LEBO

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 03.12.2002 kell 16:10 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: Naxik
väheke ikka sai planeeritud, soovisime et tuleks suvel ja nüüd peakski järgmise aasta juuni algul tulema

Meil samuti Juuni laguses kodanik X tulemas!

Kes elab minevikus-sellel puudub tulevik! Mis ei tähendaks, et minevikuvigadest ei vöiks tuleviku jaoks öppida!!!

Kayleigh´n I
eriline mõrd

Registreeritud: 28.09.2002
Viimane külastus: 14.02.2012
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 03.12.2002 kell 19:27 Reply With Quote
Loen siin teie jute lastest .. nii armas ...
Mul on teie õnne üle hea meel .. aga kurb kah ..
Tahaks nii väga kedagi enda sisse kasvama .. kellegi eest hoolitseda .. kes minu elu ilusamaks teeks sellega, et ta olemas on ..
Tibupoju tahaks ..
Aga see on ikka nii, et kui saad, ei mõtle sellele, et teeks valmis. Aga kui enam ei anta lootust .. siis tunned, et oled millegist ilma ..
Enne mõtlesin, et mis siis ikka .. ma lapsendan .. eks ma tee seda kah, kui tulebki välja, et ma ei saa kunagi niipidi emaks .. sest ema minust ükskord ikka saab ...
Andke andeks, et nii siin vesistan ..
Aga mul on teie üle tõsiselt hea meel ..

Virgin
Naine

Registreeritud: 01.09.2002
Viimane külastus: 3.08.2011
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 03.12.2002 kell 22:06 Reply With Quote
Kuidas saab last "apsakax" nimetada... hoolega ei planeerinud, aga hästi tuli välja küll Virg tunneb oma iseloomu nii palju, et kui hakkax last planeerima, siis ei jõuax see plaanitud aeg kuidagi kätte...

See kes olin eile, ei ole ma täna ja see kes olen täna, ei ole ma homme

meryli
LEBO

Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 03.12.2002 kell 22:11 Reply With Quote
Tsitaat:
Algne postitaja: Kayleigh´n I
Loen siin teie jute lastest .. nii armas ...
Mul on teie õnne üle hea meel .. aga kurb kah ..
Tahaks nii väga kedagi enda sisse kasvama .. kellegi eest hoolitseda .. kes minu elu ilusamaks teeks sellega, et ta olemas on ..
Tibupoju tahaks ..
Aga see on ikka nii, et kui saad, ei mõtle sellele, et teeks valmis. Aga kui enam ei anta lootust .. siis tunned, et oled millegist ilma ..
Enne mõtlesin, et mis siis ikka .. ma lapsendan .. eks ma tee seda kah, kui tulebki välja, et ma ei saa kunagi niipidi emaks .. sest ema minust ükskord ikka saab ...
Andke andeks, et nii siin vesistan ..
Aga mul on teie üle tõsiselt hea meel ..

Kalli-kalli sulle

Kayleigh´n I
eriline mõrd

Registreeritud: 28.09.2002
Viimane külastus: 14.02.2012
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 03.12.2002 kell 22:54 Reply With Quote
Algne postitaja: meryli
Tsitaat:
Kalli-kalli sulle

Nii armas sinust .. sa ei teagi, kuidas see natu minu tuju tõstis pügala võrra Tänan

tuhvlialune
Algaja

Registreeritud: 28.11.2002
Viimane külastus: 27.12.2002
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 04.12.2002 kell 01:42 Reply With Quote
Minu puhul on nad sündisid planeerimata ja sai ise ka sünnituse juures oldud ega see kerge polnud kui tehtud sai Laps on laps kas ta on planeeritud või mitte eks rõõm ole ikka sama suur
Inna
Kasutaja

Registreeritud: 04.12.2002
Viimane külastus: 28.05.2021
Kasutaja ei ole foorumis
postitatud 04.12.2002 kell 16:49 Reply With Quote
Esimene ja mu ainus laps tuli "kogematta".Sellega oli igasuguseid probleeme ja muresid,kuna jäin rasedaks liiga vara(12.klass) jne..
Siis sain veel 12.läbi ja sain ülikooli sisse.Laps sündis augustis keisrilõikega..(jube..)Aga kui ülikooli pidin minema ei olnud last kuhugile panna(mees käis tööl)
Siis viisime lapse iga hommik minu ema juurda ja õhtu tagasi..Praegu on laps 1 ja poole aastane..Meie mehega oleme nüüd abielus ja ema on kah rahunenud.

Ettevaatust blond!

<<  1    2    3  >>

Jaga teistega:
| Veel

go to top
Esileht | Foorumid | Jututuba | Galerii | Ajaviide | Otsing | Tänased teemad

Kasutajatugi: info@kodutud.com - Kasutustingimused
22 päringut, mis võtsid aega 0.0188890 sekundit