mada
-           Mees Postitusi: 6524
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 15.05.2023 Asukoht: Tartu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.12.2002 kell 22:08 |
|
|
Täidlased naised
Kas peate neid seksikateks ning ilusateks või eelistate ainult piitspeeneid "tänapäeva maitse kohaseid" naisi?
Mina isiklikult tean, et ka varasema moe naised on vahel päris kenad
Samas ei ole mul midagi ka piitspeenikeste vastu, aga mul ei ole ka kindlat eelistust...
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!
|
|
Lola69
Võrrandi muutuja         Postitusi: 11193
Registreeritud: 09.11.2002 Viimane külastus: 10.06.2021 Asukoht: Päikesetõusupool pealinna Otsib: kirjasõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 02.12.2002 kell 22:22 |
|
|
Tja, pole küll vist otseselt küsimus naistele, aga ise tean küll üht meeste poolt igati imetletud rubenslikku kaunitari. Lausa imeline. Ent tema
publik erineb reeglina piitspeenikeste omast. Eks meestel ole ka omad maitsed.
Võiks siinkohal enamgi öelda, aga ... hetkel ei ütle.
Leekides hukkus ka liblikas. Hoia pikivahet!
|
|
Ac
Kasutaja     Postitusi: 202
Registreeritud: 25.10.2002 Viimane külastus: 23.12.2004 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 03.12.2002 kell 08:17 |
|
|
Tjahh, ..mina olen kyll seda meelt olnud, et naisel peab ikka liha ka luude kyljes olema. Mis see "rubenslik" täpselt tähendab, ma'i tea aga pisut
vormikamad piigad on mu arust päris in 
|
|
murdjamees
skinnofiil      Postitusi: 2063
Registreeritud: 12.09.2002 Viimane külastus: 1.12.2006 Asukoht: on muutunud Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 03.12.2002 kell 09:10 |
|
|
Krt jälle raske küsimus.Minul on selline eluetapp olnud, kus mu naiseks võetud miss Cihisnau muutus sünnitusjärgselt tüüpiliseks ülekaaluliseks
matrjonaks ja hakkas ka vastavalt käituma. a la mees käes mis ma enam välimuse eest hoolitsen. Aga tema polnd ju alati selline.samas on ju palju
jummala tordaid naisi kes on jumala poolt suurteks loodud. Aga mis seal pareata eks silm ikka nagu neile tavamõõtudes tydrukiutele peale jhääb.Aga
samas pean mainima et üle hulga aja mõne sellise vormikama naisterahva rinnale sattumine võib sexuaalselt vägagi elamuslik olla!
Seega kui mulle inimene ikka ihaldusväärne tundub siis vormid mind küll segama ei saa!
Pole olemas kaugeid ja kättesaamatuid kliitoreid, lihtsalt keel võib olla liiga lühike!
|
|
Naxik
Kasutaja     Postitusi: 407
Registreeritud: 24.11.2002 Viimane külastus: 20.10.2022 Asukoht: seal kus kodu ja kallis naisuke Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 03.12.2002 kell 09:30 |
|
|
nunuh eks peab olema naise juures midagi katsutavat kah olema mitte nii nagu öeldakse kui teha siis kondiklõbin taga no seda pole kah vaja
Mõnda pitspeenikest vaatates pea kehaga kohutavalt suur see ka ei kõlba kuhugi aga noh maitse asi
Surra jõuab alati
|
|
Lola69
Registreeritud: 09.11.2002 Viimane külastus: 10.06.2021 Asukoht: Päikesetõusupool pealinna Otsib: kirjasõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 03.12.2002 kell 10:08 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Ac
Tjahh, ..mina olen kyll seda meelt olnud, et naisel peab ikka liha ka luude kyljes olema. Mis see "rubenslik" täpselt tähendab, ma'i tea aga pisut
vormikamad piigad on mu arust päris in
Heida pilk mõnele Rubensi maalile ja seal seda vormi ikka veidi on. Ja minu arust igati ilusad naised.
Eks ta jah ... oli ütlus selle koera saba kergitamise kohta ...
|
|
Ac
Registreeritud: 25.10.2002 Viimane külastus: 23.12.2004 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 03.12.2002 kell 10:19 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Lola69
Heida pilk mõnele Rubensi maalile ja seal seda vormi ikka veidi on. Ja minu arust igati ilusad naised.
Eks ta jah ... oli ütlus selle koera saba kergitamise kohta ...
Harisin end pisut: http://www.oir.ucf.edu/wm/paint/auth/rubens/earth-water.jpg ja arvan, et Rubensi naised pole ikka mu maitse. Natukene võiks ihu
ikka haritud olla. Ja missuguseid koledaid lapsi ta joonistas? Ja mehed ka muist väega lodevad.
|
|
kontorihiir
..umbusklik...        Postitusi: 7276
Registreeritud: 30.08.2002 Viimane külastus: 13.06.2018 Asukoht: kontoriavarustes Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 03.12.2002 kell 10:22 |
|
|
See küll jah meeste mõeldud küssa aga mõned vormikamad naised on ju ikka väga ilusad. Siis tahaks ise ka, et ikka seda t & t-d oleks...ic.
Aga jah, siiski tänan õnne et pole renessansiaja naise moodi (kehakujult) endal ka kergem olla ...
Hea, et mul olen Mina. Mina ei vea ennast kunagi alt.
Karlsson Katuselt
|
|
Lola69
|
postitatud 03.12.2002 kell 12:53 |
|
|
See ongi nii, et maitse asi. Ja selle üle ei peaks vaidlema. Ega üritama vormikamaile selgeks teha, et nad peaks end piitsavartega samale pulgale
piitsutama. Tolerants on märksõna.
Aga minu arust pole neil Rubensi maalide naistel häda midagi (ja lastel ka). Neid tuleb võtta ikka omas ajas. Igal ajal omad ideaalid. Ja kui kaasajal
on neile publikut meeste seas, siis las nemad olla. Nojah, päris pekimägedest ma ei räägi. On ka neid, aga neilgi õigus olla kui nemad tahavad.
|
|
ipsu
kodune       Naine Postitusi: 1771
Registreeritud: 17.11.2002 Viimane külastus: 18.11.2009 Asukoht: haapsalu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 03.12.2002 kell 13:01 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Lola69.
Aga minu arust pole neil Rubensi maalide naistel häda midagi (ja lastel ka). Neid tuleb võtta ikka omas ajas. Igal ajal omad i deaalid.
Ega Merilin Monroe ka olnud pingi piitsavars aga ta on siiamaani ameerika kõigi aegade sexi sümbol. Nii et: ilu vaataja silmades.
|
|
Virgin
Naine      Postitusi: 2473
Registreeritud: 01.09.2002 Viimane külastus: 3.08.2011 Asukoht: Lõuna :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.12.2002 kell 06:39 |
|
|
Virg arvab, et head inimest peab ikka palju olema Mõned vormikamad naised on peenikestega võrreldes palju kenamad. Enda kohta arvan, et päris
piitsavars ei ole ning kaalu jälgima samuti ei pea... ega looduse vastu polex mõtet võidelda ka... ilu kohta nii palju, et kui inimene sisemiselt
ilus, kiirgab see ka välja poole ning kaalul pole tähtsust... peaasi, et naine enda eest hoolitseb... vot selline arvamus mul
See kes olin eile, ei ole ma täna ja see kes olen täna, ei ole ma homme
|
|
meryli
LEBO      Postitusi: 3563
Registreeritud: 08.10.2002 Viimane külastus: 19.09.2008 Asukoht: PorFin-land Otsib: sõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.12.2002 kell 07:15 |
|
|
Kui mina vaatan oma öeraasu, on teine ullem kui piits, pikkust 170 ja kondiehitus kaalub 45 kilo, siis mina ikka mötlen ja mötlen, et tia kuidas
nad mehega kes tal 80 kg. seda va vanainimeste asja ajab. no , et yks ei murra teise luid ja teine ei tee oma luudega teisele haiget mis ma siis
tegelikult tahan öelda, et liha luudele ikka, aga mitte ka nii, et asi kontrolli alt väljuks. ise kahju-kahju, kaks synnitust suht järjest raseduste
vahe 6 kuud, seega ei saanud just kenakest kaubanduslikku välimust saavutada, eks järgm. suvi parandame asja!
Kes elab minevikus-sellel puudub tulevik! Mis ei tähendaks, et minevikuvigadest ei vöiks tuleviku jaoks öppida!!!
|
|
virus
Algaja   Postitusi: 8
Registreeritud: 08.12.2002 Viimane külastus: 17.12.2002 Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.12.2002 kell 16:10 |
|
|
Mulle endale on viimasel ajal need piitsad täitsa vastu hakkand võiks ju veidi liha luudel olla, miite ka aga mingi paks.
|
|
Bix
Kasutaja    Postitusi: 278
Registreeritud: 05.12.2002 Viimane külastus: 21.06.2004 Asukoht: Tohuvapohu keskel Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.12.2002 kell 16:18 |
|
|
Piitsad võivad erandkorras vaatamiseks olla, aga kui asi kaugemale jõuab, siis tekib ikka soov midagi sooja ja pehmet pihku võtta. Loomulikult ei saa
pehmusega ka liialdada, sest kui pekikihi seest enam õiget auku üles ei leia, siis on ka nati pahaste.
Üldiselt on ikka nii, nagu juba korra või paar on mainitud, et kõige olulisem on ikka naisterahva juures see säde seal silmanurgas ja kui seda ei ole,
siis muu mateeria seal kontide ümber ei oma mingit tähendust.
Administrator          Postitusi: 5195
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 2.09.2021 Asukoht: Läänemaa Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.12.2002 kell 16:25 |
|
|
Tundub neid postitusi lugedes, et olen oma populaarsust kaotamas
Tegelt liiga kõhnad naised ja muidugist mehed kah eriti ei meeldi küll mulle. Sellest järeldus, et ma ise kah endale ei meeldi. Aga miskit pole osanud
ka ette võtta
Liha ikka peab luudel olema, siis naine kena ja naiselik välja näeb. Liiast muidugi ei tasu. Aga vahel isegi liigsetes kilodes naised oskavad väga
armsad välja näha ja maitsekalt riietudes näevad nad väga kenad välja
Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...
|
|
Lola69
|
postitatud 08.12.2002 kell 16:33 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: tiina
Aga vahel isegi liigsetes kilodes naised oskavad väga armsad välja näha ja maitsekalt riietudes näevad nad väga kenad välja
Tiinake, sama käib ju kõhnakeste kohta. Nii et ära nüid hakka rääkima, et justkui sa ei peaks endale ka meeldima, mis sest et kõhnake. Nagu Bix ütles
"säde silmis ja särts on oluline". Ma ikke selline "suur tydrik" (loodan väga, et mitte üleliia), aa meeldin endale ikke siis kui säde sees. Ilma
selleta muutun ilmetuks.
Tuleb seda sädemekest toita ja siis pole sel enam mingit tähtsust, mis kes ja mis kujul. Ja egas kõik kõigile ju meeldima peagi. Õblukestel siin
tegelt vast veidi lihtsam. Ma võiks meeste suhtumistest rääkida väga inetuid lugusid. Võikaid. Sest räägivad mis nad räägivad, paar ülekilo on suurem
patt kui kaks alla.
|
|
tiina
Administrator          Postitusi: 5195
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 2.09.2021 Asukoht: Läänemaa Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.12.2002 kell 22:36 |
|
|
Jah...eks ta kipub nii olema nagu sa siin kirjutad Lola.
Need kellel liigsed kilod põevad selle pärast ja alakaalulised põevad jälle oma kontide pärast.
Aga tõesti teeb meele nukraks, kui kahtlustatakse sind nälgimises ja anoreksias ja krt teab milles...kuigi ükski neist väidetest ei pea paika.
No viimasel ajal olengi käega löönud. Kellele ei meeldi ärgu vaadaku ja asi korras
Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...
|
|
pirka
Bännitud Postitusi: 1184
Registreeritud: 21.09.2002 Viimane külastus: 1.08.2004 Asukoht: Seal kus kõige mõnusam :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 08.12.2002 kell 23:23 |
|
|
Kellele ei meeldi ärgu vaadaku ja asi korras
Vat see oli nüüd üks igati õige jutt sul Tiina
Ilu on siiski vaataja silmades ja kellele miskit ei sobi, see ärgu siis vaadaku.
Teiste soovide järgi ei saa oma elu sättida, ise peab endaga rahul olema. Ja kui endaga rahul oled siis tekib ka säde silmadesse. Olgu siis naine
natuke kondisem või pisut ümaram.
... Naer annab inimesele tagasi jõu, mille talt võtsid pisarad...
|
|
Lola69
|
postitatud 08.12.2002 kell 23:32 |
|
|
Kellele ei meeldi ärgu vaadaku ja asi korras
Olen Pirkaga nõus. Igati õige lähenemine.
Kuid jah, oleks endal see sama lihtne, st. nende sõnade järgi käimine.
Ent eks sädet anna ju vahel ka lõkkele puhuda. Vaja vaid leida need, kelle silmis on see "õige" ilu.
|
|
tuhvlialune
Algaja   Postitusi: 66
Registreeritud: 28.11.2002 Viimane külastus: 27.12.2002 Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.12.2002 kell 08:20 |
|
|
Minu naine teeb ka imelikke trikke nii kui silmad avab kohe kaalu peale ja kui näitab valet numbrit siis ei jõua seda virisemist ära kuulata mina küll
ei nori ta kallal ja ei pane seda kilokest ka tähele vot nii
|
|
Bix
Kasutaja    Postitusi: 278
Registreeritud: 05.12.2002 Viimane külastus: 21.06.2004 Asukoht: Tohuvapohu keskel Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.12.2002 kell 08:33 |
|
|
Kaalu üle on põhjust viriseda ainult siis, kui ta segama hakkab. Minul on probleem, et liigsete kilode (no hea küll, liigse paarikümne kilo pärast) ei
saa kuidagi korvpalli platsi peal vajaliku kiirusega teiste meeste vahel sõeluda. Aga see, kui neiu arvab, et 50 on tema jaoks paras ning 55 täis
saades tuleb enesetapp sooritada, siis see on ikka jube küll. Pealegi on igasugune virisemine oluliselt eemaletõukavam, kui kilod ise.
Algaja   Postitusi: 92
Registreeritud: 06.12.2002 Viimane külastus: 5.01.2004 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.12.2002 kell 08:51 |
|
|
Minu arust oleneb täitsa naisest endast, kas talle sobib suur kaal või väike kaal. Samas minusarust 5 lisakilo küll kuskilt välja ei paista, lihtsalt
loob meelad ümarad kehavormid. Samas jälle on mul üks sõbrants, kes tõesti natuke liiga palju kaalub.Ja ega tema sellega midagi suurt ette küll ei
võta. Kreemikoogid lähevad näost alla kõrvale tuleb teksti, et kui ebaõiglane see maialm ikke on. Samas jälle ei kujuta ma teda ette piitspeenikesena,
sest tal 3 meest kantseldada ja sõnadele kaalu juurde vaja lisada 
|
|
Virgin
Naine      Postitusi: 2473
Registreeritud: 01.09.2002 Viimane külastus: 3.08.2011 Asukoht: Lõuna :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.12.2002 kell 13:44 |
|
|
Kaldun teemast kõrvale, aga ei saa jätta rääkimata lugu, mis üx kaalujälgija mulle suvel ütles...
Istusime hommikusöögilauas... üx sõber kes üle saja kilo ja korralik õllekõhtki ees, ei lase end kunagi häirida tema kaalu pihta käivatest
kommentaaridest (mis iseenesest positiivne tegelikult)... niisiis tegigi see kaalujälgija märkuse, et ka paxud mehed tahavad ilusaid & saledaid naisi,
aga meie peame neid tahtma sellistena nagu nad on Veider ongi see, et ka selgelt ülekaalulised mehed enda kõrvale saledat naist nõuavad... ja naise
paari ülekilo pärast tõsist lärmi löövad, ise aga ei viitsi lillegi liigutada, et parem välja näha... (see pole muidugi üldistus, rääkisin mõnest
konkreetsest juhtumist)
See kes olin eile, ei ole ma täna ja see kes olen täna, ei ole ma homme
|
|
Ac
|
postitatud 09.12.2002 kell 17:32 |
|
|
Tsitaat: Veider ongi see, et ka selgelt ülekaalulised mehed enda kõrvale saledat naist nõuavad... ja naise paari ülekilo pärast tõsist lärmi löövad,
ise aga ei viitsi lillegi liigutada, et parem välja näha... (see pole muidugi üldistus, rääkisin mõnest konkreetsest juhtumist)
Tjahh, tahta ju võib! Aga saavad ju ka! Järelikult on pakkumine-nõudmine paigas?
|
|
Kayleigh´n I
eriline mõrd         Postitusi: 4757
Registreeritud: 28.09.2002 Viimane külastus: 14.02.2012 Asukoht: Haabersti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 09.12.2002 kell 18:38 |
|
|
Mina olen ikka selle poolt, et inimene oleks ennekõike endaga rahul. Küll siis see ka välja paistab ja ka teised ei märka ainult kilosid, vaid nende
sisemist rahu
Mul sõbranna oli anoreksik .. nii kaugele, et lõpetas haiglas .. ta ei olnud endaga enne rahul, kui läbi paistis .. ja siis ka veel mitte.
Ja nüüd .. on juurde võtnud ja endaga rahul .. ja kohe ilus on teda vaadata ... õnnelik ja rahul endaga...

|
|