Naxik
Kasutaja     Postitusi: 407
Registreeritud: 24.11.2002 Viimane külastus: 30.06.2023 Asukoht: seal kus kodu ja kallis naisuke Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.12.2002 kell 17:20 |
|
|
minu naisukegi kaalus suvel 75-76 ja oli siiski väga seksikas
nüüdseks kaalub vaid 63 ja hakkab jälle rasedusega juurde võtma
Surra jõuab alati
|
|
michelle
ERILISELT OHTLIK INIMENE     Postitusi: 586
Registreeritud: 21.11.2002 Viimane külastus: 12.07.2009 Asukoht: kuupeal Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.12.2002 kell 17:35 |
|
|
naised kes ka kondid on, ega seal ilusat pole, samas ka päääris paks võib ilus olla vahel. ise ma päris rahul endaga, ei ole kont aega paks. naisena
samas seda et minu arvates on kenad just paksud mehed, või sellised turskemad.
elan vaid korra...seepärast kasutan juhust ja proovin ta ära.
|
|
ullike
naiivitar       Postitusi: 5943
Registreeritud: 10.10.2002 Viimane külastus: 15.01.2023 Asukoht: päikese all Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 11.12.2002 kell 17:30 |
|
|
Tsitaat: Veider ongi see, et ka selgelt ülekaalulised mehed enda kõrvale saledat naist nõuavad... ja naise paari ülekilo pärast tõsist lärmi löövad,
ise aga ei viitsi lillegi liigutada, et parem välja näha... (see pole muidugi üldistus, rääkisin mõnest konkreetsest juhtumist)
Eestimaal on vastus sellele küsimusele ikka meeste vähesuses Meil on ju sada tuhat täisealist naist rohkem kui mehi - mille nimel siis peaksid
mehed pingutama
|
|
pisimimm
Super Moderator        Postitusi: 11634
Registreeritud: 19.11.2002 Viimane külastus: 7.09.2010 Asukoht: muinasjutumaal :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 11.12.2002 kell 18:19 |
|
|
Igal esinejal on oma publik... Teema küll jah, rohkem meestele, kuid vastan siis oma mehe seisukohalt, et ta eelistab selliseid normaalseid, mitte
liiga kõhnasid ja mitte väga pakse... Ise olengi vist siis selline normaalne, sest pole veel halvasti öeldud. Kuid jah, olen ka paksem olnud (oma
pikkuse juures, mida on antud vaid 157 cm , kaalusin keska lõpus lausa 65kilo - ja enda arust oli seda ikka natuke palju), nüüd enam-vähem. Päris
raseduseelset kaalu pole taastada veel õnnestunud, kuid suvel ehk taas. Loodan, et leidub niisiis ka publik minule, irw
Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...
|
|
murdjamees
skinnofiil      Postitusi: 2063
Registreeritud: 12.09.2002 Viimane külastus: 1.12.2006 Asukoht: on muutunud Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 12.12.2002 kell 09:13 |
|
|
-Pisimimm-Mina igatahes võin su rannaskäiku vabalt pealt vaadata ja ka aplodeerida eriti edevate esituste peale!
tänan!
Pole olemas kaugeid ja kättesaamatuid kliitoreid, lihtsalt keel võib olla liiga lühike!
|
|
pisimimm
Registreeritud: 19.11.2002 Viimane külastus: 7.09.2010 Asukoht: muinasjutumaal :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 12.12.2002 kell 09:21 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: murdjamees
-Pisimimm-Mina igatahes võin su rannaskäiku vabalt pealt vaadata ja ka aplodeerida eriti edevate esituste peale!
tänan!
Tänan
Lase mul olla jääkuubik, kes libiseb piki su keha ja upub su nabaauku, et siis surra su süles...
|
|
pisimimm
|
postitatud 15.01.2003 kell 18:17 |
|
|
Nüüd tuli meelde sõbra ütlus, et naisel olgu pigem 5 kilo rohkem kui vähem...nii et, maitsed on erinevad, nagu ka inimesed :-)
|
|
Lola69
Võrrandi muutuja         Postitusi: 11193
Registreeritud: 09.11.2002 Viimane külastus: 10.06.2021 Asukoht: Päikesetõusupool pealinna Otsib: kirjasõpra Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 15.01.2003 kell 20:41 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: pisimimm
Nüüd tuli meelde sõbra ütlus, et naisel olgu pigem 5 kilo rohkem kui vähem...nii et, maitsed on erinevad, nagu ka inimesed :-)
Seda on hea kuulda ja teadmiseks võtta. Kui see vaid elus kehtiks kah ...
Minu kogemused näitavad vastupidist.
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!
Leekides hukkus ka liblikas. Hoia pikivahet!
|
|
cleona
kivimüüridel kõndija       Postitusi: 1075
Registreeritud: 16.12.2002 Viimane külastus: 27.06.2009 Asukoht: hetkel siin Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.01.2003 kell 18:06 |
|
|
No pole minagi missimõõtu.Ja mis siis?Pole mul elus midagi sellepärast saavutamata jäänud.Ja ega ma nii vähenõudlik ka ei ole!Ja need vingujad,kes
kõhunahka veavad ja hädaldavad,et nad on paksud,on lihtsalt naeruväärsed!
Tänase päeva muudab imeliseks teadmine, et kunagi meenutatakse seda kui "vanu häid aegu".
|
|
tamakotchi
Kasutaja     Postitusi: 317
Registreeritud: 10.01.2003 Viimane külastus: 2.07.2014 Asukoht: Tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.01.2003 kell 19:53 |
|
|
Njaa isegi natu liiga raske olnud kunagi, kuigi mees sellest küll välja ei teinud rohkem nagu ennast segas aga mingi kont kah kunagi ei ole tahtnud
olla kõike peab olema parajalt Aga samas nii palju kui on erinevaid inimesi on ka erinevaid maitseid ja kõigile ei peagi ja ei tahagi meeldida 
|
|
tiina
Administrator          Postitusi: 5195
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 6.07.2023 Asukoht: Läänemaa Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.01.2003 kell 21:08 |
|
|
Esiteks oleks see võimutu...kõigile ühtemoodi meeldida
Aga kujutage ette kui mingi naine meeldiks nagu emane koer jooksu ajal kõigile isastele koertele, kes läheduses. Jummal...siis päästaksid ainult
kiired jalad ja vaevalt mõni naine seda sooviks...kõigile meeldida
Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...
|
|
mada
-           Mees Postitusi: 6524
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 17.09.2023 Asukoht: Tartu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.01.2003 kell 23:14 |
|
|
Aga kui satub olema üks isane koer, kellele kõik emased ühtmoodi peale lähevad?
PS! Enne uue teema püstitamist kasutage otsingut!
|
|
cleona
kivimüüridel kõndija       Postitusi: 1075
Registreeritud: 16.12.2002 Viimane külastus: 27.06.2009 Asukoht: hetkel siin Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.01.2003 kell 23:16 |
|
|
Sellist haruldast imelooma vaataks küll ligemalt
Tänase päeva muudab imeliseks teadmine, et kunagi meenutatakse seda kui "vanu häid aegu".
|
|
Tartu-Waim
Algaja    Postitusi: 31
Registreeritud: 12.01.2003 Viimane külastus: 31.12.2008 Asukoht: Tartu Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2003 kell 01:27 |
|
|
Vot mulle tundup ikka et paksud armastavad peenemaid ja peenikesed pakse.Mina kes ma kaalun ikka nats ülle tsentri meeldivad väkka penikesed neidised
(nagu tiina**) kel ikka ka nati
tissi ja puusa om...Voodis ju nii hea kaida
kui su banaan kõhunaha alla töötap ja
saap tal ka silma pääl hoida....
|
|
kätu
Kasutaja     Naine Postitusi: 105
Registreeritud: 28.10.2002 Viimane külastus: 2.02.2007 Asukoht: Tartu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2003 kell 10:38 |
|
|
Üks mu tuttav meesterahvas ütles sellise teema peale järgneva lause: "Ega mees pole koer, kes kondiga magab"
Naiste täidlus või peenike olemine pole teema, mis mind niivõrd kõigutaks (välja arvatud ühe erandiga - minu enda kohta), pigem võin kaasa rääkida
antud teemal meeste kohta.
Ära karda oma soove universumile teatavaks teha - võibolla on tal just täna tuju neid täita...?
|
|
Barbar
Kasutaja    Postitusi: 372
Registreeritud: 21.10.2002 Viimane külastus: 25.03.2009 Asukoht: Tartu Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2003 kell 20:05 |
|
|
Mina eelistan selliseid naisi, kes oma figuurilt ilusa 'number 8' välja annavad
Born to walk against the wind
|
|
tiina
Administrator          Postitusi: 5195
Registreeritud: 03.05.2002 Viimane külastus: 6.07.2023 Asukoht: Läänemaa Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2003 kell 21:14 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: mada
Aga kui satub olema üks isane koer, kellele kõik emased ühtmoodi peale lähevad?
No ilmselt see isane siis eriliselt litsakat tüüpi, ilma omade
eelistuste ja väljakujunenud maitsega ja paneks kõiki ja kõike mis liigub.
Inimene! Jumal on loonud sind eimillestki ja seda on sinu puhul liiga sageli tunda...
|
|
li-li
pensil;)         Naine Postitusi: 7776
Registreeritud: 02.08.2002 Viimane külastus: 20.04.2018 Asukoht: seal kus on parem Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2003 kell 23:21 |
|
|
huvitav on see,et mannekeni kõndimas vaatavad kõik kui on veitsa suurem partii kopsu,siis ka talse tõuseb .......ega unistada pole ka kelatud kui
endal käepärast pole aga hinnata tasux ka seda mis veel omal käes /me tunneb end omaselemendis hästi ja nahast välja küll ei poe,et igale ühele
kaubax minna
armastuse maagiline arv
on üksteist
veel pole hilja
hakata armastama
/Ott Arder/
|
|
olend82
Algaja   Postitusi: 33
Registreeritud: 22.01.2003 Viimane külastus: 17.04.2004 Asukoht: Tartu kant Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 22.01.2003 kell 22:41 |
|
|
ma just hiljuti mõtisklesin teemal ja meenutasin minevikku....mulle vist küll üldiselt meeldivad peenemat sorti naised, aga on ka olnud mõni rubenslik
naine...aga KÕIKIDEL naiskodanikel peab eelkõige sisu olema, et minu juures löögile pääseda, olgu ta paks või peenike....
samas yks tuttav tydruk ainult luu ja nahk + rind(sorry, aga nii see on, 170 cm ja 45 kg) - no teda ka ei pea välimuse poolest iluduseks...
|
|
Virgin
Naine      Postitusi: 2473
Registreeritud: 01.09.2002 Viimane külastus: 3.08.2011 Asukoht: Lõuna :) Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 23.01.2003 kell 11:49 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: pisimimm
Arvan sama...
kuna ma iseenesest viimasel ajal mõned kilod alla võtnud, siis varsti juba muretsema hakkan...
Kusjuures on mitu meest mulle öelnud, et mind liiga vähe on... samas ühe korra kui olin lohvakamate riietega, küsiti et kas ma rase
Enda arust on mind täpselt nii palju kui vaja ja polex ka miskit hullu kui 5 kilo rohkem olex...
See kes olin eile, ei ole ma täna ja see kes olen täna, ei ole ma homme
|
|
murjam
Kasutaja    Postitusi: 338
Registreeritud: 14.03.2003 Viimane külastus: 28.04.2004 Asukoht: siin ja seal Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 30.04.2003 kell 10:29 |
|
|
Paljudele meestele meeldivad pigem täidlased naised kui liig kõhnad Tavaliselt on suuremad inimesed palju elurõõmsamad

Need aarded, mis on sinus endas, need olid on ja jäävadki!
|
|
pisimimm
|
postitatud 30.04.2003 kell 10:37 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: murjam
Paljudele meestele meeldivad pigem täidlased naised kui liig kõhnad Tavaliselt on suuremad inimesed palju elurõõmsamad

Ei tea kas sellepärast, et neisse mahub lihtsalt rohkem rõõmu ?? Kuigi jah, ma olen ka vääääga elurõõmus kuigi ma nii suur pole.... Aga nagu ma
ütelsin, igale ühele on oma publik....mõnele meeldivad paksemad naised, mõnele kontpeenikesed...
|
|
bohemian
susserdis...paberitega     Postitusi: 566
Registreeritud: 06.06.2003 Viimane külastus: 9.02.2008 Asukoht: seal kus vaja .... Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 04.07.2003 kell 14:17 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: mada
Kas peate neid seksikateks ning ilusateks või eelistate ainult piitspeeneid "tänapäeva maitse kohaseid" naisi?
Mina isiklikult tean, et ka varasema moe naised on vahel päris kenad
Samas ei ole mul midagi ka piitspeenikeste vastu, aga mul ei ole ka kindlat eelistust...
mina olen näinud mõnda ysna paksukest ent selle inimese sära ja hoolitsetud välimus jätab keha hoopis varju...
jube on see kui naine on tüse ja hoolitsemata, poolpika seeliku ja karvaste jalgadega...
yaki
kelle sohilaps mina kyll olen?
|
|
kodukiisu
kiire putukas       Postitusi: 1450
Registreeritud: 01.09.2003 Viimane külastus: 17.10.2005 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.09.2003 kell 18:31 |
|
|
mulle meeldib inimesi vaadata ja ma tihti avastan end mõtlemas et see inimene on ilus või see on tõesti inetu - enamasti kui on inetu siis see inimene
ise teeb ennast inetuks - ntx meigib ennast koledalt, kannab koledaid riideid. igal ühel muidugi oma maitse...
minul ei ole nii et piitspeenikesed blondid beibed oleks minu iluideaal; kunagi keskkoolis keegi küsis mu käest et mis mina arvan kes on kõige ilusam
tüdruk meie klassis ja ma valisin selleks tüdruku kes oli ka kõige paksem - minu arvates ta oli tõsiselt ilus, talle sobis see et ta selline natuke
trullakas oli ja ta ei käinud kunagi riides nagu vanamutt - pruunides/tumedates toonides, ta oli särtsakas, tal olid alati roosad põsed (loomulikud)
ja ta nägi oma heledate lokkidega naiselik ja armas välja
ausalt öeldes lausa kadestasin teda...
mu ema on ka vähe ülekaaluline ja ma ei ütleks et see teda koledaks teeks, kuigi ta ise endaga rahul ei ole... asi mis teda häirib on see et enamasti
kui ta poodi riideid ostma läheb siis ta leiab ainult koledad toonid ja lohmakad lõiked - kas tõesti on enamuse jaoks paksud naised mahakantud? pugegu
kuhugi pimedasse nurka et keegi neid ei näeks???
|
|
kodukiisu
kiire putukas       Postitusi: 1450
Registreeritud: 01.09.2003 Viimane külastus: 17.10.2005 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 10.09.2003 kell 18:33 |
|
|
ma ütleks hoopis et täidlased mehed on jubedad
eriti karvased õllekõhtudega ja rasvavoltidega mehed... öäk...
|
|