mc1bluesky
Kasutaja     Postitusi: 221
Registreeritud: 22.06.2005 Viimane külastus: 24.11.2006 Asukoht: EC Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.01.2006 kell 20:09 |
|
|
Kuidas käituda needuse puhul.
Kuidas käitute kui teile needus peale loetakse ja te olete sellest teadlik. Probleem võib olla väga tühine või väga ohtlik, sõltudes sellest, kes
seda tegi , milliseid vahendeid kasutati jne .
Needusi pillutakse välja isegi tühiste konfliktide pärast.Sajatus on nõrk vorm aga needus on väga tugev vorm.Samas peaks iga inimene ise ennast
kontrollima, et ta ise teisi ei mõjutaks negatiivsete nähtustega.
Angelfire
|
|
Maiu
Ära         Postitusi: 2398
Registreeritud: 05.02.2005 Viimane külastus: 25.03.2014 Asukoht: on üks koht.. Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.01.2006 kell 20:26 |
|
|
oled Sa tont või inimene
Ma ei suuda ära oodata, mida öelda kavatsen!
|
|
Andrew
Siin ja praegu       Postitusi: 5182
Registreeritud: 17.05.2004 Viimane külastus: 4.04.2020 Asukoht: Tartu piirkond Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.01.2006 kell 21:09 |
|
|
Nüüd, kus oleks vaja modede sekkumist, pole neist siin haisugi.
Naisi peab jumaldama või tuleb nad maha jätta. Vahepealset võimalust ei ole.
Remarque
|
|
sissy84
Umbusklik       Naine Postitusi: 3817
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 30.07.2020 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 20.01.2006 kell 22:41 |
|
|
Kõike ka ei saa uskuda.Nii kui keegi sajatab või neab siis kohe appiiii.Inimesed kes usuvad sellesse suudavad küll haigeks jääda ja õnnetustesse
sattuda kuna nad ise vaimselt tekitavad selle.Seega edu kergeusklikele.
Ära võta südamesse! Võta suhu ja sülita välja.
Elu on nagu lehm, pidevalt saab pulli!
|
|
Ray
Friik      Postitusi: 5187
Registreeritud: 28.08.2002 Viimane külastus: 5.05.2013 Asukoht: Eesti Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2006 kell 00:18 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: mc1bluesky
Needusi pillutakse välja isegi tühiste konfliktide pärast.Sajatus on nõrk vorm aga needus on väga tugev vorm.
Tundub, et Sa pole sedalaadi asjadega kursis.
Ole rahulik, meeletu enamus "needusi ja sajatusi" on lihtsad psühholoogilised programmid, mis saavad toimida enamasti
teadmatu/asjatundmatu inimese puhul.
Ma ei eita, et on olemas olukordi ja inimesi, kes panevad toime teatud tingimustel sajatuse, aga neid on piisavalt vähe. Muideks, sajatus võib olla
VÄGA räige tulemusega, kui sajatatav on ise süüdi. Näiteks ülekohtuselt teisele häda põhjustanud (pettused, vägivald jne).
Psühhoprogrammid on sõltumata oma lihtsusest vahel samuti üsna mõjusad, enamik inimesi on võrdlemisi võimetud pisemaid või suuremaid pataloogilisi
mõjusid vältima.
|
|
reheline
The Bad Thresher       Postitusi: 4502
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 5.01.2021 Asukoht: Kagunurk Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2006 kell 09:28 |
|
|
Kulla Mac1isnevski- või kes sa nüüd olidki, needused jäid vaaraode aega. Mustlased, kes siin elutsevad, on tavalised pätid. Mind on mitu korda nende
poolt neetud. Arvan, et kui need mõjuks, läheks mul märksa kehvemini.
Üts reheline nännu ja tõmmanu herra jalgupiten maha. Kõik pesmä. Herr õks rüüknü: "Ma olen saks!" "Ah teid om kaks!" "Ma
olen härra!" "Ah sa' kurrat är' lähät!" Sõs nakat viil õigõ pesmä.
|
|
li-li
pensil;)         Naine Postitusi: 7776
Registreeritud: 02.08.2002 Viimane külastus: 20.04.2018 Asukoht: seal kus on parem Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2006 kell 09:46 |
|
|
kui on kaetajaid on ka needuste ära võtjaid......kui uskumused ja nende kartus on suur, siis otsi vastavast ringkonnast vastuseid
armastuse maagiline arv
on üksteist
veel pole hilja
hakata armastama
/Ott Arder/
|
|
naira
Kasutaja     Postitusi: 174
Registreeritud: 29.05.2005 Viimane külastus: 8.01.2007 Asukoht: Lääne- Ida-Virumaa Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2006 kell 09:47 |
|
|
Minuarust on kõik kinni mõtlemises
Never say never
|
|
mc1bluesky
Registreeritud: 22.06.2005 Viimane külastus: 24.11.2006 Asukoht: EC Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2006 kell 09:48 |
|
|
Tõenäoliselt on tähtsaid riigijuhte püütud igat moodi "nähtamatul moel " rünnata, aga nende kaitse on olnud siis nii tugev, et sellest
pole kasu olnud.
Niisama inimeste kurjad väljaütlemised ei ole üldjuhul needused, seda nimetatakse sajatusteks. Selleks, et needust või teisi kurjasid jõudusid
välja tuua on vaja küllaldaselt tarkust, aega , vahendeid jne
Angelfire
|
|
Deiviidas
Hundi aaria ooperist Tagahambad      Mees Postitusi: 3621
Registreeritud: 12.12.2003 Viimane külastus: 12.06.2020 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2006 kell 10:31 |
|
|
Ma arvan, et needused on psühholoogilisel tasandil inimeste meeli muundavad hirmud, mille tulemusena võivad tekkida haigused ja igasugused muud
kõrvalnähud, mida meditsiin ei pruugi avastada. Inimene on vastuvõtlik isend. Teisest küljest normaalset elu elav ja oma elukeskkonda armastav inimene
peaks olema suuteline oma psühholoogiliste probleemidega võitlema.
|
|
mmunk
emeriiteremiit       Postitusi: 2244
Registreeritud: 05.09.2003 Viimane külastus: 28.02.2014 Asukoht: siinpool võrtsu Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2006 kell 11:57 |
|
|
isand Mbeetatasandruutjuurmakrosajatusest, milleks teha oma elu nii raskeks?! kas sul pole enam mitte mingitki usaldust ümbritseva vastu, et pidevalt
on vaja õiguste eest võidelda ja kõiges kahelda/ kõiki kahtlustada?!? mul on tekkinud mulje, et mitte homod, naised, mikroaju sünnitatud kahtlustega
makrotasandil vales kohas elajad ja muud olendid ei vaja abi, vaid hoopis tasuks sinul psühholoogi juures ära käia . kui mina oleksin pime,
siis tahaksin, et mind esindaks üldsuse ees pime. kui allasurutud naine, siis feminist. kui homo, siis homo. igasugused isehakanud (isegi eriti suure
samastumisvõimega) tekitaks parimal juhul kummastust.
iga tegu toob tagajärje. kui suure osa meie igapäevastest tegemistest moodustavad needused ja sajatused? maailmarevolutsiooni seisukohalt on nendel
nii kaduvväike osakaal, et oleks suisa patt hakata iga meie ihu- ja hingehäda tagant otsima kellegi kuritahtlikkust! pealegi peab iga needja ja
sajataja arvestama, et kes tuult külvab, see ise tormi lõikab..
ma ei mäleta enam oma nime ega ka teed, kust tulen. õhtul uinun seal, kus päike loojub, hommikul ärkan seal, kus päike tõuseb.
|
|
qri
Algaja   Postitusi: 84
Registreeritud: 03.07.2004 Viimane külastus: 15.09.2012 Asukoht: Tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2006 kell 12:27 |
|
|
Ela oma elu edasi ja ära lase ennast segada posijate soigumisest.
Kas Jumalat kah kardad? Too karistab ka kõiki patuseid. Äkki haigused hoopis sealt pärit.
elu ei jää seisma, kui leiate tühja rahakoti
|
|
Deiviidas
Registreeritud: 12.12.2003 Viimane külastus: 12.06.2020 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2006 kell 12:36 |
|
|
Omasooiharus ja omasooiharate pooldamine pidavat ka patt olema. Äkki on siin mingisugune seos haiguste ja piibli järgi valele teele pöördumise vahel.
|
|
mc1bluesky
|
postitatud 21.01.2006 kell 12:50 |
|
|
Ei maksaks teemast kõrvale kalduda.Piibel pole jumala kirjutatud.Budistliku filosoofia järgi,mis ei luba kedagi tappa on 90 protsenti inimestest
patused !
Angelfire
|
|
Deiviidas
|
postitatud 21.01.2006 kell 13:12 |
|
|
Ma ei väitnudki midagi. Tegemist oli lihtsakoelise oletusega.
|
|
ZyOn
Suhtlemisaldis     Mees Postitusi: 831
Registreeritud: 11.11.2003 Viimane külastus: 20.03.2010 Asukoht: Tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2006 kell 13:15 |
|
|
Appi, ei ole võimalik, et tänapäeval veel selliseid inimesi leidub, teema autori panen ühte patta jehhoova tunnistajate ja muude hulludega. Muideks,
sa peas miskeid "hääli" ei kuule vms? Kui solvusid siis palun pane mulle 10 needust peale, vaatame kas mõjub või mitte.
It's hard to be humble, when you're perfect in every way.
|
|
Pipilota
unetud ood tais armastust       Postitusi: 7822
Registreeritud: 21.10.2004 Viimane külastus: 17.09.2016 Asukoht: eemal Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2006 kell 20:52 |
|
|
Kuidas käitute kui teile needus peale loetakse ja te olete sellest teadlik.
kas sa pead neid bussijaamade mustlasmutte silmas?
"on võimatu olla masenduses kui sul on õhupall "
winnie puhh
|
|
vesielukas
Kasutaja     Mees Postitusi: 471
Registreeritud: 19.10.2005 Viimane külastus: 23.04.2016 Asukoht: tallinn Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2006 kell 21:23 |
|
|
te kõik norite mc 1 bluesky kallal kuid enamik teist loeb usinasti horoskoope .huvitav kuidas te seda seletate? tõele au andes ei usu ma kumbagi .
|
|
ZyOn
Suhtlemisaldis     Mees Postitusi: 831
Registreeritud: 11.11.2003 Viimane külastus: 20.03.2010 Asukoht: Tallinn Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2006 kell 22:11 |
|
|
Mina ei loe mingeid horoskoope.
It's hard to be humble, when you're perfect in every way.
|
|
reheline
The Bad Thresher       Postitusi: 4502
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 5.01.2021 Asukoht: Kagunurk Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2006 kell 22:28 |
|
|
Kuidas seletada asju, kui inimesel väga kiiresti tekkib hulk erinevaid haigusi,.... ja kui siis pärast, mingi needuse eemaldamist, biovälja korda
seadmist kõik need nähtused taanduvad ja inimene saab väga kiirelt terveks.
Polegi vaja seletada, selliseid asju ei juhtu. See on fantaasia.
Ka mina ei loe horoskoope. Liigitan nii needused, taldrikukeerutamised kui ka horoskoobid meelelahutuse alla.
Üts reheline nännu ja tõmmanu herra jalgupiten maha. Kõik pesmä. Herr õks rüüknü: "Ma olen saks!" "Ah teid om kaks!" "Ma
olen härra!" "Ah sa' kurrat är' lähät!" Sõs nakat viil õigõ pesmä.
|
|
Sybill
uitaja       Postitusi: 2208
Registreeritud: 23.11.2005 Viimane külastus: 1.02.2016 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2006 kell 22:52 |
|
|
Mina ei loe horoskoope ja mc1bluesky mõistuses kahtlesin juba siis, kui ta väitis, et enamus naisi unistab saada vägistatud. Krdi nõdrameelne, kui ma
needa oskaksin, siis neaksin Su maa alla ainuüksi sellise väite pärast
Lisatud: keeletuks, keeletuks sajatan su 
|
|
mc1bluesky
|
postitatud 21.01.2006 kell 23:08 |
|
|
Nendes foorumites satub sageli otsa ikka sellistele ÕELUSTELE ! Sa mõtled ka inimene, mis sa suust välja loobid!
Sa võtad endale karistaja ja kurjuse produtseerija rolli, mille eest saad hiljem karistada.Oma nõidumise oskusega võid sa vehelda nii palju kui
tahad.Sinusugused ei tohi mitte iial mitte mingisugust võimet omada, sest sa hakkad kohe kurjust produtseerima.
Kahjuks need naisterahvad ongi need,kes neid needusi eriti agaralt välja pilluvad !
Kui raamatutesse on midagi kirjutatud kas siis peab olema vait ja sellest ei tohi rääkida ja ei tohi kirjutada ainult sellepärast , et mõningad
isikud arvavad , et nemad ei taha saada vägistatud.Isegi siis kui nad ei taha seda, ei oma nad õigust väljendada kõikide arvamusi, sest kunagi ei
omata 100 sarnast arvamust ja veel vähem omavad nad õigust, mingi informatsiooni avaldamist keelata , sest see lihtsalt ei meeldi neile .
Angelfire
|
|
miranda
Auväärne Kasutaja      Postitusi: 554
Registreeritud: 07.07.2005 Viimane külastus: 18.06.2007 Asukoht: Kalamaja Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2006 kell 23:11 |
|
|
mõningad isikud arvavad , et nemad ei taha saada vägistatud.....
jeerum, ma ei tunne ühtegi isikut, kes SOOVIKS saada vägistatud....
Kunst ei ole kunsti teha....kunst on kunstis kunsti näha.
|
|
Sybill
uitaja       Postitusi: 2208
Registreeritud: 23.11.2005 Viimane külastus: 1.02.2016 Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 21.01.2006 kell 23:16 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Sybill
Mina ei loe horoskoope ja mc1bluesky mõistuses kahtlesin juba siis, kui ta väitis, et enamus naisi unistab saada vägistatud. Krdi nõdrameelne, kui ma
needa oskaksin, siis neaksin Su maa alla ainuüksi sellise väite pärast
Lisatud: keeletuks, keeletuks sajatan su
Nendes foorumites satub sageli otsa ikka sellistele õelustele! Sa mõtled ka inimene, mis sa suust välja loobid!
Kahjuks need naisterahvad ongi need,kes neid needusi eriti agaralt välja pilluvad !
Kui raamatutesse on midagi kirjutatud kas siis peab olema vait ja sellest ei tohi rääkida ja ei tohi kirjutada ainult sellepärast , et mõningad
isikud arvavad , et nemad ei taha saada vägistatud.Isegi siis kui nad ei taha seda, ei oma nad õigust väljendada kõikide arvamusi, sest kunagi ei
omata 100 sarnast arvamust ja veel vähem omavad nad õigust, mingi informatsiooni avaldamist keelata , sest see lihtsalt ei meeldi neile .
Mina oman mõtlemisvõimet küll, võid kohe päris rahulik olla. Ja mõningased kogemused nõidumise alal on mul samuti. Nüüd ei jäägi sul muud üle, kui mu
needusega leppida ja vait olla...usu, inimesed peavad sind siis oluliselt targemaks.
|
|
mc1bluesky
|
postitatud 22.01.2006 kell 09:13 |
|
|
Osade inimeste mõtlemine on ikka väga madal, Sybill saadab sajatused ja võimaluse korral needuse kaela ainult sellepärast, et talle mingi lause ei
meeldinud. Teine isik lubab su ära tappa ainult sellepärast, et sa toetad kedagi, kes talle ei meeldi jne Seega Ettavaatust !!!
Angelfire
|
|