reheline
The Bad Thresher       Postitusi: 4502
Registreeritud: 09.03.2003 Viimane külastus: 5.01.2021 Asukoht: Kagunurk Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 12.09.2007 kell 20:17 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: Barbar
õnneks pole ise kedagi alla ajanud, aga need allaajajad ajavad turja punaseks küll, kui minu enda loom alla aetaks, kasvõi kogemata, ka siis kolgiks
ajaja korralikult läbi (ma pole mingi inimeste armastaja), aga kui juhuslik loom juhuslikult alla aetakse, siis sõltub ajaja käitumisest, mõistliku
käitumise puhul ei hakka suvalisi tülitama
Veider suhtumine! Pange oma kuradi lemmikloomad kinni! Kolgiks ajaja läbi Tõeliselt
veider.
Üts reheline nännu ja tõmmanu herra jalgupiten maha. Kõik pesmä. Herr õks rüüknü: "Ma olen saks!" "Ah teid om kaks!" "Ma
olen härra!" "Ah sa' kurrat är' lähät!" Sõs nakat viil õigõ pesmä.
|
|
freelancer
Küünikust vahikoer       Postitusi: 17710
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 12.09.2007 kell 21:08 |
|
|
Minu teada samuti ei tohiks inimeste kallid ja armastatud koduloomad lihtsalt mööda maailma jalutada.Olen ise korra koera pärast kraavi sõitnud.Ja
omanik saatis mu vittu kui nõudsin auto kordategemist.Oleks vähemalt oma naistki lohutuseks pakkunud.Edaspidi enam seda viga ei tee.Kui koer teel ees
siis üritan ta jätta rataste vahele.Kui veab läheb hästi.Ma mõtlen koera.Tuua aga autosistujad ohvriks mõne vastutustundetu koeraomaniku pärast
-mõttetu.
Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.
|
|
kommionu
Kaupmees tõe turult       Postitusi: 2359
Registreeritud: 15.07.2009 Viimane külastus: 9.01.2021 Asukoht: Naabermaja narkar Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.05.2016 kell 12:22 |
|
|
Jääb selgusetuks, kumb siis lohutamist vajas? Sina või tema naisuke?
Loomade laibad oleks viisakas teelt ära koristada, siin on eriti palju väiksemaid elukaid, kiirteedel alla jäänud. ( Need on muide aiaga mõlemalt
poolt piiratud, et suuremad ei pääseks sinna. )
Noh ja suviti, tipptunnil ei märka igat raibet, nii need siis sõidetaksegi suht laiali mööda asfaldit.
Inimese laiba peidaks ära. 
|
|
Leni
Friik      Naine Postitusi: 2988
Registreeritud: 02.12.2005 Viimane külastus: 8.12.2019 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.05.2016 kell 15:15 |
|
|
Meil on maal koeral helkurvest seljas kui õue läheb omapäi.
(Tohivad küll jalutada üksi ka, see seadus on ainult Tallinnas, vbl mõnes omavalitsuses veel)
|
|
naisemees
Kasutaja     Mees Postitusi: 397
Registreeritud: 17.07.2004 Viimane külastus: 28.11.2020 Asukoht: tartu Otsib: meelelahutust Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.05.2016 kell 19:55 |
|
|
Tsitaat: Algne postitaja: freelancer
Minu teada samuti ei tohiks inimeste kallid ja armastatud koduloomad lihtsalt mööda maailma jalutada.Olen ise korra koera pärast kraavi sõitnud.Ja
omanik saatis mu vittu kui nõudsin auto kordategemist.Oleks vähemalt oma naistki lohutuseks pakkunud.Edaspidi enam seda viga ei tee.Kui koer teel ees
siis üritan ta jätta rataste vahele.Kui veab läheb hästi.Ma mõtlen koera.Tuua aga autosistujad ohvriks mõne vastutustundetu koeraomaniku pärast
-mõttetu.
No sellest on ju korduvalt ja ammu räägitud, et kui loom teel, siis ainult pidurdus. Kui piisas siis hea, kui ei siis ei. Ükski loom ei vääri inimese
surma! Inimene on kunn selles maailmas!
Doktor! Mul käib pea ringi! Doktor: "Näen".
|
|
freelancer
Küünikust vahikoer       Postitusi: 17710
Registreeritud: 12.02.2004 Viimane külastus: 29.03.2018 Asukoht: Kukla taga hingamas Otsib: lõbusat äraolemist Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 05.05.2016 kell 21:38 |
|
|
Selleks leiutatigi autodele kängururauad et ,,loomad,, hammastega üle kapoti lennates autolt vaha ja värvi maha ei kraabiks.Erandiks on naturaalnahast
kasukaid kandvad indiviidid kelle hell libisemine lisab ainult läiget poleeritud ja vahatatud pinnale.
Elada tuleb nii,et isegi hauakaevaja nutaks su matustel.
|
|
Deiviidas
Hundi aaria ooperist Tagahambad      Mees Postitusi: 3621
Registreeritud: 12.12.2003 Viimane külastus: 12.06.2020 Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 07.05.2016 kell 23:50 |
|
|
Väga si.t tunne on see! Looma eluküünla kustutamine on kurb aga ma kujutan ette, et sellest saab veel üle. Aga saata teise ilma oma liigikaaslane on
juba hoopis teine teema. Annaks saatus, et sellist asja ei Teie ega mina iilagi oma elu jooksul kogema ei peaks!
|
|
sissy84
Umbusklik       Naine Postitusi: 3817
Registreeritud: 11.08.2003 Viimane külastus: 30.07.2020 Asukoht: Tallinn Otsib: mitte midagi Kasutaja ei ole foorumis
|
postitatud 11.05.2016 kell 22:28 |
|
|
Põdra osas eelistaksin ma kraavi sõitmist. Kordades hullem on kui ta autosalongi sisse lendab.
Siiani on mul vedanud ja on pidurdamisest aidanud. Ma lahistaks nutta ka siis kui orava alla ajaksin, suuremad loomad tähendaksid mulle suuremat
leina.
Inimesi pole plaanis maha nottida. Juhul kui pedofiilid hoiavad minu lastest eemale, siis on kindel, et oma elu jooksul ei pea ma naistevanglat
külastama. Ma ei tahaks oma käsi määrida teise inimese maha löömisega...
Isegi kui on hea plaan inimest ära kaotada on siiski tõenöosus vahele jääda ja vanglasse sattuda (õnneks ühe inimese tapmise eest üldjuhul 10 aastat
ei saa). Ma ei ole julm inimene aga lapsed on minu mõistes erilised ja nende kaitsmine on minu õlgadel lapsevanemana. Pedofiile karistaks riik liiga
lahjalt ja ma ei suudaks edasi elada teadmisega, et ma pole midagi teinud oma laste nimel. Siit ka sellised sünged mõtted.
Kui lapsi ei olnud oli elu kuidagi kergem, siis ma ei võtnud taolisi asju südamesse. Nüüd on pedofiilid sõimusõnaks saanud ja ma ei suuda isegi mitte
Michael Jacksonit raadiost kuulata. Isegi kui see on kõlakas, on see inimene minu silmis koletis.
Ära võta südamesse! Võta suhu ja sülita välja.
Elu on nagu lehm, pidevalt saab pulli!
|
|